С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

  • "Ресторант на годината" за 2023 г. е... Космос

    Бакхус
    08 Март 2024, 11:15

    Кои са победителите в тазгодишното издание на най-важните кулинарни награди за България

    Share Tweet Pin it Share
  • Moët & Chandon среща изкуството

    София Павлова
    01 Март 2024, 13:16

    Авангардният релеф на американския художник Даниел Аршам, създаден по поръчка на марката, е най-новият акцент на историческата галерия "Impériale"

    Share Tweet Pin it Share
  • JRE-България: от кулинарното наследство към света на иновациите

    Бакхус
    29 Февруари 2024, 16:23

    Владислав Пенов, Филип Захариев и Веселин Калев ще бъдат анонсирани пред международната общност на JRE като посланици на богатото кулинарно наследство на България

    Share Tweet Pin it Share
  • Дами хранят: истрийски спомени, поднесени от шеф Флориана Ружич

    София Павлова
    29 Февруари 2024, 10:56

    Запознайте се с петия готвач на предстоящата церемония Ресторант на годината 2023 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino

    Share Tweet Pin it Share
  • Ресторант на годината 2023 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino: Номинациите

    Бакхус
    26 Февруари 2024, 15:48

    Научете кои са номинираните ресторанти в тазгодишното издание на най-важните кулинарни награди за България

    Share Tweet Pin it Share
  • Дами хранят: балканска рапсодия, поднесена от шеф Сабина Реповж

    София Павлова
    21 Февруари 2024, 13:43

    Запознайте се с четвъртия готвач на предстоящата церемония Ресторант на годината 2023 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino

    Share Tweet Pin it Share
  • Дами хранят: италианска афера, поднесена от шеф Вирджиния Каравита

    София Павлова
    15 Февруари 2024, 17:11

    Запознайте се с третия готвач на предстоящата церемония Ресторант на годината 2023 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino

    Share Tweet Pin it Share
  • Златният щат отново в София: Taste California Wines 2024

    Бакхус
    09 Февруари 2024, 16:27

    На 17.02. предстои единствената по рода си дегустация за изцяло американски вина

    Share Tweet Pin it Share
  • Дами хранят: шеф Тереса Гутиерес и есенцията на Ла Манча

    София Павлова
    09 Февруари 2024, 10:19

    Запознайте се с втория готвач на предстоящата церемония Ресторант на годината 2023 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino

    Share Tweet Pin it Share
  • България в топ 10 на най-голямата олимпиада за млади готвачи в света

    Бакхус
    08 Февруари 2024, 13:23

    Share Tweet Pin it Share
  • Най-виненото време от годината - DiVino TOP 50

    Бакхус
    08 Февруари 2024, 11:05

    Научете първи кои са най-добрите български вина за 2023

    Share Tweet Pin it Share
  • #ХраненеСмисъл - качествено, вкусно, достъпно

    Лидл България
    05 Февруари 2024, 13:54

    Оказва се, че за почти 90% от българите здравословното хранене е важно

    Share Tweet Pin it Share
  • Мигранти с таланти представят: Индийска кухня с привкус на "Шафран"

    Текст: Искра Янкова, снимки: Стефан Сучев
    05 Февруари 2024, 11:18

    Това, което отличава кухнята на Индия са подправките, изобилната употреба на зеленчуци и множеството готвени блюда

    Share Tweet Pin it Share
  • Дами хранят: шеф Анет Таих и емблематичният френски финес

    София Павлова
    02 Февруари 2024, 10:09

    Запознайте се с първия готвач на предстоящата церемония Ресторант на годината 2023 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Ропотамо for beginners

    Андреа Пунчева
    25 Януари 2024, 10:18

    Една легенда се завърна тъкмо навреме за шестото издание на Бакхус Fish Fest, затова разговаряме съссъздателите й - Георги Гавазов и Мария Жекова

    Share Tweet Pin it Share
  • JRE-България: Първата вечеря

    София Павлова
    21 Януари 2024, 12:03

    На 30 януари двама шеф-готвачи застават рамо до рамо, за да покажат, че висшата кулинария трябва да свързва, а не да разделя

    Share Tweet Pin it Share
  • Неизвестните истории на известните ястия: бисквити с шоколадови парченца

    Текст и снимки: Елисавета Иванова
    15 Януари 2024, 10:01

    Занаятчийски или фабрични, те са преживели цялата американска история на ХХ век, затова в САЩ са символ на национална идентичност

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: В прашния стомах на един бърнър

    Амалия Аббас
    11 Януари 2024, 10:42

    Неочаквани гастрономически приключения в Невада по време на Burning Man

    Share Tweet Pin it Share
  • В Холивуд тостът е с Moët & Chandon

    София Павлова
    10 Януари 2024, 13:56

    "Златен глобус" в едната ръка - шампанско - в другата

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Достолепен, но достъпен

    Текст и снимки: Кристина Маркова
    10 Януари 2024, 09:56

    Бакхустници на по чаша вино с щъркели в Елзас

    Share Tweet Pin it Share

Реклама »