Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Разговор с експерта по темата за аквакултурите Константин Иванов
Един от шеф готвачите за гала вечерята "Ресторант на годината 2021, Бакхус, Acqua Panna & S. Pellegrino" с идея за вкусен десерт
На 25 и 26 септември започва поредица от събития с фермерска продукция, авторски ястия, вина, цветя, книги и дрехи
Какво не знаете за "Ресторант на годината 2021 Бакхус Acqua Panna & S.Pellegrino"
Кои са най-добрите шеф-готвачи в света на 2021 г. и защо - наградите бяха раздадени на гала церемония в Амстердам
Интервю с хърватския шеф готвач, който посрещна Гордън Рамзи за новия сезон на "Кулинарният изследовател"
Един от шеф готвачите за гала вечерята "Ресторант на годината 2021, Бакхус, Acqua Panna & S. Pellegrino" с идея за вкусен сандвич
Подкрепете своя фаворит в годишните награди "Ресторант на годината Acqua Panna & S.Pellegrino" и спечелете кошница с подаръци
В extra virgin летливите съединения надхвърлят 100 на брой, а и да не забравяме, че генетично записаните сортове маслини са над 1200!
Не само чашата, но и чинията следва винаги да е наполовина пълна. Разговор със 7 заведения по повод COVID мерките и бъдещето на сектора.
На какво с най-голямо удоволствие би се отдал потъналият в нищоправене в Пловдив човек? На пиене на коктейли, разбира се!
Интересното е, че морковът е възлют. Още по-интересното е, че не е морков
Един от стълбовете на френската литература, той стига дотам, че създава свой собствен "раблезиански език".
Кулинарни блогъри от Балканите, от които да научим туй-онуй
На 95 г. той беше най-възрастният японски барман, а неговият коктейл Yukiguni е наследството му
Посланикът на Албания Н. Пр. Доника Ходжа за бюреците, гозбите, виното и Ривиерата. Тяхната, разбира се, не френската
Световен кулинарен гид отличи ресторанта Cinecitta с две "скариди" за забележителен вкус
От 2010 г. тя е част от нематериалното културно наследство на ЮНЕСКО, а има много допирни точки до традиционната ни българска кухня
Погледнем ли днешната тосканска кухня, неминуемо ще открием храни от декамеронските истории на Бокачо.
Словения, страна с автентични вкусове и новаторска кухня, е сред задължителните спирки на всеки пътуващ гурман тази година