Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Три ноемврийски дни, посветени на близо 70 български производители и над 450 бутилки
Няколко думи за любимия десерт, дело на ресторантьора Адо Кампеол
Чудатите любовни истории и чудните вина на три румънски изби
Най-знаковият за испанската литература писател противопоставя духовното срещу прагматичното. Кое е по-засищащо?
Не Хубавата Елена, а търговията със зехтин казват, че е истинската причина за Троянската война
Дегустация в бяло на 6 вина от местни и международни сортове, внасяни от Vayk
Буболечка на клечка, щурче на парче
На 16 и 17 октомври паркът до "Военна академия" става домакин за първи път на четвъртото издание на безкешовия "Бакхус Fish Fest".
Тя е също толкова вълнуваща и многопластова, колкото тази на виното - ето какво трябва да знаете
От 14-22 октомври ресторанти из България предлагат специално разработено меню за "Вкусът на Франция"
Копенхаген е отличникът в The World's 50 Best Restaurants,
Две рецепти за сельодка у дома така, както са ги приготвяли в царска Русия
Вранец, кратошия и... гренаш блан: разходка из изби и лозя оже би най-добрият повод да отскочим до съседката ни за уикенда
Всичко, което искате да знаете за церемонията и наградите "Ресторант на годината 2021 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino"
Всичко, което трябва да знаем за класическата руска сельодка, нейното правилно приготвяне и консумация
Млади таланти от родния кулинарен свят покоряват международни хоризонти с програмата Еразъм+
От кухнята на кампаниите за прокупац и вранец в очакване на Деня на мавруда
Разговор с експерта по темата за аквакултурите Константин Иванов
Един от шеф готвачите за гала вечерята "Ресторант на годината 2021, Бакхус, Acqua Panna & S. Pellegrino" с идея за вкусен десерт
На 25 и 26 септември започва поредица от събития с фермерска продукция, авторски ястия, вина, цветя, книги и дрехи