Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Тя е също толкова вълнуваща и многопластова, колкото тази на виното - ето какво трябва да знаете
От 14-22 октомври ресторанти из България предлагат специално разработено меню за "Вкусът на Франция"
Копенхаген е отличникът в The World's 50 Best Restaurants,
Две рецепти за сельодка у дома така, както са ги приготвяли в царска Русия
Вранец, кратошия и... гренаш блан: разходка из изби и лозя оже би най-добрият повод да отскочим до съседката ни за уикенда
Всичко, което искате да знаете за церемонията и наградите "Ресторант на годината 2021 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino"
Всичко, което трябва да знаем за класическата руска сельодка, нейното правилно приготвяне и консумация
Млади таланти от родния кулинарен свят покоряват международни хоризонти с програмата Еразъм+
От кухнята на кампаниите за прокупац и вранец в очакване на Деня на мавруда
Разговор с експерта по темата за аквакултурите Константин Иванов
Един от шеф готвачите за гала вечерята "Ресторант на годината 2021, Бакхус, Acqua Panna & S. Pellegrino" с идея за вкусен десерт
На 25 и 26 септември започва поредица от събития с фермерска продукция, авторски ястия, вина, цветя, книги и дрехи
Какво не знаете за "Ресторант на годината 2021 Бакхус Acqua Panna & S.Pellegrino"
Кои са най-добрите шеф-готвачи в света на 2021 г. и защо - наградите бяха раздадени на гала церемония в Амстердам
Интервю с хърватския шеф готвач, който посрещна Гордън Рамзи за новия сезон на "Кулинарният изследовател"
Един от шеф готвачите за гала вечерята "Ресторант на годината 2021, Бакхус, Acqua Panna & S. Pellegrino" с идея за вкусен сандвич
Подкрепете своя фаворит в годишните награди "Ресторант на годината Acqua Panna & S.Pellegrino" и спечелете кошница с подаръци
В extra virgin летливите съединения надхвърлят 100 на брой, а и да не забравяме, че генетично записаните сортове маслини са над 1200!
Не само чашата, но и чинията следва винаги да е наполовина пълна. Разговор със 7 заведения по повод COVID мерките и бъдещето на сектора.
На какво с най-голямо удоволствие би се отдал потъналият в нищоправене в Пловдив човек? На пиене на коктейли, разбира се!