С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

  • Артишок и зехтин: тънкости при дегустацията

    Анна Петкова
    14 Октомври 2021, 13:13

    Тя е също толкова вълнуваща и многопластова, колкото тази на виното - ето какво трябва да знаете

    Share Tweet Pin it Share
  • Най-голямата френска вечеря в света започва

    Бакхус
    снимки: T. Martrou / CRT Centre-Val de Loire 11 Октомври 2021, 11:34

    От 14-22 октомври ресторанти из България предлагат специално разработено меню за "Вкусът на Франция"

    Share Tweet Pin it Share
  • Най-добрият ресторант отново е датският Noma

    Бакхус
    снимки: Shutterstock 08 Октомври 2021, 12:43

    Копенхаген е отличникът в The World's 50 Best Restaurants,

    Share Tweet Pin it Share
  • Сельодка, или голямата заблуда: част II

    Рубен Лазарев
    06 Октомври 2021, 11:49

    Две рецепти за сельодка у дома така, както са ги приготвяли в царска Русия

    Share Tweet Pin it Share
  • 36 ч. вино в Северна Македония не стигат

    Текст и снимки: Андреа Пунчева
    05 Октомври 2021, 08:04

    Вранец, кратошия и... гренаш блан: разходка из изби и лозя оже би най-добрият повод да отскочим до съседката ни за уикенда

    Share Tweet Pin it Share
  • "Космос" стана "Ресторант на годината" за 2021

    Бакхус, снимки Цветелина Белутова
    01 Октомври 2021, 12:00

    Всичко, което искате да знаете за церемонията и наградите "Ресторант на годината 2021 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino"

    Share Tweet Pin it Share
  • Сельодка, или голямата заблуда: част I

    Рубен Лазарев
    29 Септември 2021, 16:01

    Всичко, което трябва да знаем за класическата руска сельодка, нейното правилно приготвяне и консумация

    Share Tweet Pin it Share
  • HRC Culinary Academy с пореден и непоследен успех

    Бакхус
    28 Септември 2021, 11:26

    Млади таланти от родния кулинарен свят покоряват международни хоризонти с програмата Еразъм+

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Да празнуваме! Но какво?

    Марина Караконова
    27 Септември 2021, 13:16

    От кухнята на кампаниите за прокупац и вранец в очакване на Деня на мавруда

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Разперени хриле

    Андреа Пунчева
    снимки: Karolina Grabowska, Pexels 24 Септември 2021, 10:15

    Разговор с експерта по темата за аквакултурите Константин Иванов

    Share Tweet Pin it Share
  • Шеф Деница Дойнова: лесна рецепта за шоколадов десерт

    Бакхус
    23 Септември 2021, 10:16

    Един от шеф готвачите за гала вечерята "Ресторант на годината 2021, Бакхус, Acqua Panna & S. Pellegrino" с идея за вкусен десерт

    Share Tweet Pin it Share
  • Всеки weekенд е за паzar

    Бакхус
    22 Септември 2021, 17:16

    На 25 и 26 септември започва поредица от събития с фермерска продукция, авторски ястия, вина, цветя, книги и дрехи

    Share Tweet Pin it Share
  • Номинациите, категориите, журито

    Бакхус
    20 Септември 2021, 13:49

    Какво не знаете за "Ресторант на годината 2021 Бакхус Acqua Panna & S.Pellegrino"

    Share Tweet Pin it Share
  • Дабис Муньос, №1 на The Best Chеf Awards за 2021

    Ивайло Харалампиев
    снимки: The Best Chеf Awards 20 Септември 2021, 00:10

    Кои са най-добрите шеф-готвачи в света на 2021 г. и защо - наградите бяха раздадени на гала церемония в Амстердам

    Share Tweet Pin it Share
  • Шеф Давид Скоко за "Бакхус": Красотата на нашата кухня е в нейното разнообразие

    София Павлова
    снимки: Justin Mandel, National Geographic 16 Септември 2021, 23:53

    Интервю с хърватския шеф готвач, който посрещна Гордън Рамзи за новия сезон на "Кулинарният изследовател"

    Share Tweet Pin it Share
  • Шеф Веселин Дойков: бърза и лесна рецепта с български розов домат

    Бакхус
    14 Септември 2021, 09:39

    Един от шеф готвачите за гала вечерята "Ресторант на годината 2021, Бакхус, Acqua Panna & S. Pellegrino" с идея за вкусен сандвич

    Share Tweet Pin it Share
  • Гласувайте за любимия си ресторант до 25 септември

    Бакхус
    13 Септември 2021, 10:41

    Подкрепете своя фаворит в годишните награди "Ресторант на годината Acqua Panna & S.Pellegrino" и спечелете кошница с подаръци

    Share Tweet Pin it Share
  • Артишок и зехтин: вкусовете, ароматите и органолептиката

    Анна Петкова
    снимки: Dana Tentis, Pexels 08 Септември 2021, 21:05

    В extra virgin летливите съединения надхвърлят 100 на брой, а и да не забравяме, че генетично записаните сортове маслини са над 1200!

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Градът е гладен и заведение дебне отвсякъде

    Андреа Пунчева, Ани Коджаиванова, Марина Караконова
    08 Септември 2021, 10:23

    Не само чашата, но и чинията следва винаги да е наполовина пълна. Разговор със 7 заведения по повод COVID мерките и бъдещето на сектора.

    Share Tweet Pin it Share
  • Чаените чудеса на Маш Митака

    Текст и снимки: Владислав Христов
    07 Септември 2021, 14:20

    На какво с най-голямо удоволствие би се отдал потъналият в нищоправене в Пловдив човек? На пиене на коктейли, разбира се!

    Share Tweet Pin it Share

Реклама »