Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Питието претендира, че прочиства кръвоносните съдове и намалява риска от инфаркт с всяка чаша.
Предците ни са се запасявали преди настъпването на по-бедните месеци и макар вече да имаме денонощен достъп до храна, консумацията ни продължава да е по-висока през зимата.
Отлежавалото поне 25 години блендово уиски се завръща на пазара близо 100 години след първата си появя.
На 15 декември в Гранд хотел "София" Европейската година на междукултурния диалог 2008 ще бъде закрита с мултинационална вечеря.
Най-големият готвач на Франция, Пол Бокюз откри изследователски център, който да отговори на вечните въпроси на готвачите.
Десетте най-добри клипа свързани с храна за коледната трапеза, събрани на едно място.
Гостите на събитието, което се проведе вчера опитаха младите вина на избата, както и някои утвърдени нейни продукти.
Обилната реколта от грозде е на път да превърне Италия в най-големия винопроизводител в света.
Винарската изба пусна на пазара нови вина в ниския ценови клас.
Феновете на бандата вече могат да си закупят онлайн Iron Maiden Eddie's Evil Brew.
На 11 декември, от 13.00 ч., в бистро "La Tribuna" на хотел Arena di Serdica (ул. "Будапеща" 2-4), ще се състои заключителното годишно събитие на Българско гурме общество.
В продължение на една седмица в Бизнес Парк София ще се провежда първият в България Био коледен базар.
Чилийската изба е избрана за "Най-добра винарна на Чили" на два континента за една и съща седмица.
Миналата седмица избата на годината на сп. "Бакхус" - Терра Тангра презентира най-новите си вина от реколта 2007.
На Южния остров се борят с плевелите и загубата на почвена влага в лозята, като използват натрошено стъкло вместо органичен мулч.
Първият по рода си магазин в България предлага богат асортимент и цени на едро.
Шест нови южноафрикански вина представи дистрибуторът на вино "Бибендум" в софийския ресторант "Класик гурме клуб".
Тримесечна програма, която има за цел да запознае жителите на Голямата ябълка със забравени вкусове започва в нюйоркски ресторанти.
Плодовете, зеленчуците и животните могат да бъдат изцяло органични. А хората? Американският педиатър Алан Грийн експериментира с хранителния си режим, за да намери отговор на този въпрос.
Днес, 4 декември, се състоя медийната презентация на първия роден кулинарен канал Фиеста ТВ.