Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
По следите на уникално (без да преувеличаваме) за България събитие
По следите на гурманските градски приключения на Ния Петрова
Проследяваме светлата ера на кафееното зърно
Малката крафт винарна от Варна очарова и с новата си реколта модерни, свежи, тероарни вина
Индустрията отгръща нова страница с опреснен подход към преживяванията
Вижте тристепенното меню на Серхат Ерич за пълноценен турски обяд или вечеря
Знаете ли, че пекорино е име не само на вид сирене, но и на винен сорт грозде?
Вижте какво предстои на петото издание на големия кулинарен форум
За приликите, разликите и очакванията от тези два различни японски зелени чая
11-ото издание на DiVino Top 50 слага на фокус местните сортове
DiVino обявява класацията на най-добрите български вина
Сладки приказки за Токай, който вече пети век има място в царските дворове и е възпят дори в националния химн
Много общи черти споделят двата продукта, но пазенето за специални случаи не е една от тях
Поглед назад към кулинарното минало на един от най-обичаните десерти в света
Малко история в дебата за расизма и колониалния произход на любимото на британците ястие
От всеки ред гъркът възпява простите, но вселенски човешки потребности, сред които водеща роля има храната
Откритията, заради които предстои пренаписавне на учебниците по миксология, и среща с Холивуд отблизо на Athens Bar Show
Поглед отвърте към легендарния ресторант, който вече 120 години събира жителите и посетителите на стар Константинопол
Судир Претап Сингх споделя с читателите ни 3 любими свои рецепти от родна Индия
Разговаряме с основателя на бар #14 в света Baba au Rum в Атина