Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Пол Смит запечата прочутото си райе и върху Evian
В състезанието са участвали 5 726 проби от 44 държави
Лоран Бендавид е новият Главен изпълнителен директор на Карфур България. Той наследява поста от Жан Антоан, който поема ръководството на Карфур – Полша.
На фестивала се представиха водещите ресторанти на града
Познат и от телевизионното си шоу в Гърция - Cooking with Peter, готвачът се очертава да бъде една от най-значителните чуждестранни звезди, работили в София досега.
Списание "Бакхус" представи на Фестивала на Асоциацията на Рекламните Агенции в Албена своя девет-годишен конкурс "Ресторант на годината".
Винопроизводителите в района на Бордо започнаха да берат бяло грозде две седмици по-рано от миналата година и предрекоха изключителна реколта.
"Трябва да се накълца на парчета. Трябва да се убие. Трябва да се изгори!". Беше девет часа през една топла и мъглива утрин на май 2007 г. Париж още не беше напълно разбуден.
Почитателите на японската кухня в София ще преживеят още една щастлива седмица – между 14 и 19 септември,
Книга на Том Робинс, превод на Богдан Русев
От 7 до 13 септември във Варна ще се проведе първият за България кулинарен фестивал
Американският режисьор Робърт Кенър обяснява, че документалният му филм Food Inc. ("Храна ООД") показва "неутрален и въпреки това ужасяващ" поглед към хранителната индустрия в САЩ
Името, от което скоро ще трепери всеки ресторантьор в Съединените щати, е Сам Сифтън. От октомври той ще е гурме критикът на "Ню Йорк таймс", една от най-влиятелните позиции в бранша въобще.
Хорор-комедията разказва за бясната конкуренция между нюйоркските ресторанти
Дипломатическият клуб в Горна Баня обновява менюто си
Смяната се прави за по-добра комуникация с бизнеса в бранша
Първият ще отвори врати в Хонг Конг в началото на следващата година
Книгата върви със скъпоценна колекция от вина
Над 30 вида риба се появиха във водите на Сена
Италианска банка гарантира авоарите си с пити сирене