Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Кризата и конкуренцията от Новия свят принудиха местните производители да смъкнат цените си
В световната преса все още има нееднозначни предположения за ресторанта на Феран Адриа
Шестима топ български готвача ще представят свои авторски рецепти по време на галавечерята с церемония на конкурса "Ресторант на годината "Бакхус"- Acqua Panna & S.Pellegrino 2010
Андреас Ларсон, най-добрият сомелиер в света за 2007 г., пристига в България за да връчи голямата награда Ресторант на годината Бакхус Acqua Panna&S.Pellegrino 2010.
Гласуването за Ресторант на годината "Бакхус" - Acqua Panna & S.Pellegrino 2010 ще продължи до полунощ на 11 февруари 2010 г.
Екипът от дегустиращи на списание "Бакхус" обяви своя списък с номинирани ресторанти в пет отделни категории за 2010 г.
Британската авиокомпания ще предлага кафето на всички свои полети
Френски съд гледа дело за милиони литри фалшиво пино ноар
Главният готвач на Гранд Хотел София ще е на тази позиция следващите три години
Отварянето на "ъндърграунд" ресторанти в частни домове става все популярно в Англия
От днес до 10 февруари 2010 година ще се проведе онлайн гласуване за "Ресторант на читателите" в конкурса "Ресторант на годината "Бакхус" - Acqua Panna & S.Pellegrino" 2010.
50 ресторанта от различни категории: от класни, до непретенциозни, но с добра храна, са подредени в шортлистата на списанието за Ресторант на годината 2010
Испански кулинарни техники пресъздават шведския вкус
В учебното заведение ще има и изследователска лаборатория
Продуктът се предлага в сортовата и серията Boyar
Какво предвижда Джон Мариани от агенция "Блумбърг"
"Акустик трио 3000" на Иван Лечев (ФСБ), Цветан Недялков ("Ку-ку бенд") и Веселин Койчев ("Бели, зелени, червени") ще представят новия си албум на витрината на CASAVINO "Заимов" на 7 януари от 17:30.
На вечеря в ресторанта на хотел "Кристал Палас" в София "Домейн Бойар" представиха новите попълнения в портфолиото си.
Beef! е като Esquire, но вместо за костюми се говори за месо
На 10 декември от 18:30 започва дегустация на вина от серията Nimbus