Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Престижното световно състезание за бармани отново търси най-добрите професионалисти в бранша
През 20-те години на миналия век Париж е център на артистичната бохема, художници и писатели от цял свят попиват духа на града, наслаждавайки се на обилно количество храна и питиета. Сред тях е все още никому неизвестният 22-годишен американец Ърест Хемингуей.
Ритуалната вечеря тази година приготвят двама: Владислав Пенов, главен готвач на ресторант Космос, и шеф Филип Спасов, а каузата е опазване на природните богатства
Собственичката на сладкарница Amelie Sweet Shop и съпруга на премиера е жури в конкурса на Answear за вкусна снимка
Около българското антиоксидантно чудо все още витаят много митове. Чай от колко вида растения всъщност консумираме?
Статията е част от поредицата от репортажи от юбилейното 20-о издание на световния кулинарен форум Madrid Fusion
Юбилейното издание на световната кулинарна фиеста подобри всички досегашни рекорди
Фестивалът включва 29 ресторанта, с по две специални тристепенни менюта в продължение на 9 дни (7-15 май)
6 срещи с маслиновите богатства на южната ни съседка
Няколко впечатления и наблюдения от първото издание на новото годишно събитие
Следващото издание на най-престижните за сферата си у нас призове откроява повече заслуги в света на кулинарията
Ritual Gatherings ще се проведе сред природата и планира голямо почистване на плажа и устието на река Камчия
Разговор с лицето на новото поколение "зелени" готвачи
3 рецепти за 3 вкусни торти, дело на украинката Марина Миндова
8 срещи със страната, най-богата на собствени разновидности маслини
Кувертите са по едва 69 лв., гост-готвач в ресторант "Таланти" на 13 април е нидерландец Бьорн Масоп
Амбицията е качествен биотор да достигне до най-много земеделски производители из цяла България
Първият въпрос е на какъв етап от планирането е - защото разликата между "искам" и "ще" е значителна.
Второто издание ще се проведе от 7 до 9 април 2022 в зали 5 и 6 на Интер Експо Център София
За революционния вкус в чашата еспресо и нейното бъдеще разговаряме със Стан Бачев