Кулинарна Академия HRC и ресторант Talents отново кани любителите на изисканата кухня на едно незабравимо пътешествие. Този път, под светлината на прожекторите, са курсистите от трети семестър на HRC Culinary Academy, които представят своите изпитни вечери - творчески проекти, създадени с внимание към детайла и вдъхновение. В света на кулинарията границите между изкуство и вкус се размиват, затова и всяка от тематичните вечери разказва история и предлага меню, което е резултат от месеци на подготовка, въображение и майсторство.
А ето и малко повече за самите вечери... |
Stellar Nexus
23 януариПървата вечеря отвежда на космическо пътешествие из кулинарната вселена. Темата Stellar Nexus обещава извънземно вкусно преживяване, където всяка хапка е като скок на нова планета. Менюто е седемстепенно, изтъкано от звездни комбинации и подредено със съвършена хармония - като подреждането на планетите в една линия. Това е вечер, която ще стимулира сетивата и ще ви пренесе в необятния свят на въображението.
-
Upside Down Balkan
30 януариБалканската кухня се завръща, но в неочаквана форма. Темата Upside Down Balkan представя традиционни вкусове, пречупени през модерната гастрономия. Всяко ястие в седемстепенното меню носи духа на региона, но с щипка иновация и дръзка презентация. Вечер, която ще преобърне представите ви за познатите вкусове и ще добави щрих на носталгия към всяка хапка.
-
Culinary Evolution of Europe
6 февруариJazz Bar "Frank Sinatra"
11 февруариПоследната вечеря от поредицата е вдъхновена от блясъка на джаза и неподражаемия стил на Франк Синатра. Темата Jazz Bar "Frank Sinatra" ви връща в златната ера на 60-те години. Менюто е създадено, за да улавя духа на джаз културата - изтънченост, топлина и нотки на носталгия. Музиката и кулинарията се обединяват, за да създадат вечер, която е празник за всички сетива.
Тези вечери са не просто дегустация, а кулинарен разказ, създаден от младите таланти на HRC Culinary Academy. Всяка хапка разкрива техния стремеж към прецизност и въображение, показвайки смелостта им да експериментират и да преосмислят вкусовете. Това е възможност да проследите началото на пътя на бъдещите професионалисти в света на гастрономията. Местата са ограничени, а преживяването предлага поглед към творческата енергия и отдадеността на тези млади хора - важен етап от тяхното израстване. |