С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Розовo бягство през есента

Бакхус
05 Септември 2024, 16:20
Share Tweet Pin it Share

Зареждаме се с добро настроение за предстоящия октомври и с винена чаша се запътваме към нещо ново.
Представяме ви първото издание на "Pink Escape" - празник, посветен на розето във всичките му стилове и нюанси.

Розето събира в себе си красотата на цяла една винена вселена и е любимо вино на поколения откриватели. На тези, които искат да открия лежерното, но и тези, които са готови за малко по-сериозното.

Розе се произвежда във всяка точка на винения свят и за това има една основна и най-важна причина: неговата универсалност. Независимо от настроението, бюджета, храната, повода или компанията, вероятността розето да е вашият най-правилен избор е огромна.

На 12 октомври от 13:00 до 20:00 ч. отвореното пространство на Missia 23 ще избухне в розово.
Дамите от Vinoto.com (Ирина Софранова и Яна Петкова) и Крис Маркова знаят как да разсеят всички стереотипи за розето, за които сте чували и ви канят на първото издание на PINK ESCAPE!

Какво ви очаква?
Изложение с участието на винопроизводители и вносители от България и света - дегустации и възможност за покупка на бутилираните фаворити.

Майсторски клас "Бандол и отвъд" - за тези, които искат да се гмурнат по-дълбоко в света на изисканите розета (от 16:00 до 17:00 ч.).
After party - продължава на rooftop бара, където ще можеш да се насладиш на залеза с чаша в ръка и розови вибрации от 20:00 до 22:00 ч.

Вход за изложението: 40 лв.
Билет за майсторския клас (с включен вход за събитието): 120 лв.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »