С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Списание

Свободен дух и вино: Варна WINEkend 2024 с ново WINEstock издание

Бакхус
08 Юли 2024, 09:07
Share Tweet Pin it Share

Тази година фестивалът в морската столица се завръща в двора на Археологическия музей във Варна, вдъхновен от фестивалната култура на XX век и символизиращ свободния дух под надслов "WINEstock Edition".

На 19 и 20 юли от 17:00 до 23:00 ч. ще можем да се насладим на разнообразни български вина от 35 изби и кулинарни изкушения, фермерски производители, арт базар зона и галерия за улично изкуство.
Както винаги, форматът Варна WINEkend избягва стереотипите на винените събития, създавайки непринудена обстановка и привличайки нова и алтернативна публика.

Зад организаторите отново застава фонд "Култура" към община Варна в подкрепа на разширената музикална и арт програма, която ще включва български изпълнители и DJ, а хедлайнери ще бъдат Kopriva и Tickle the stage.
За първи път ще бъде обособена така наречената Street Art Gallery в близост до сцената, където посетителите ще могат да наблюдават на живо създаването на графити от изявени улични артисти.

Следете каналите на ВарнаWINEkend в социалните мрежи за повече информация около участниците и изненадите, които организаторите подготвят. Ние също скоро ще ви разкажем за тях.

Вижте как си изкарахме миналата година, защото тази отново ви очакваме!

Вход на място: 20 лв + подарък емблематичната WINEkend чаша.

Share Tweet Pin it Share
Ключови думи:  Варна, вино, събития, фестивал
Коментар
  • Profile preview
    Kedem isabel
    12, 07, 07 Август 2024, 12:07

    Съжалявам, че пуснах това онлайн, но нямам друг избор, освен да изпълня обещанието си към д-р APATA, мощният заклинател, който ми помогна да върна бившия си съпруг, който вече го нямаше две седмици, без да се сбогува с мен. толкова болезнено преживяване за мен, защото той е първата ми любов и животът ми се върти около него, но когато той ме напусна заради друга жена, пролях сълзи и опитах всичко, за да го забравя, но дълбоко в сърцето ми беше толкова невъзможно, защото го обичах толкова много въпреки болката, от която страдах. Една вярна вечер прочетох коментар за д-р APATA, [...]

    Read the full comment мощен заклинател, който може да помогне да върне бивш любовник или да събере разбит дом и много повече, в началото беше като шега, защото никога не съм вярвал в магия. и д-р АПАТА ми се доказва, като връща съпруга си вкъщи след два дни любовна магия върху съпруга ми. благодаря ви д-р АПАТА, че ме направихте отново пълноценна жена и върнахте изгубения ми любовник, ще продължа да споделям това, за когото може да е важно да оправя всичко в брака, вместо да споделям сълзи или да преживявам инфаркт, просто любезно свържете се с д-р APATA НА неговия електронен адрес за контакт по-долу ([email protected]), просто се свържете с него и вижте какво може да направи. Можете също да се обадите на WhatsApp чрез неговия номер +447307347648. Успех на вас, които някога давате този опит. Поздрав! Просто се свържете любезно с д-р APATA на неговия имейл адрес за контакт по-долу ([email protected]), просто се свържете с него и вижте какво може да направи. Можете също да се обадите на WhatsApp чрез неговия номер +447307347648, успех

    !

Реклама »