Ако обичате бира, знаете че я искате студена, а защо не направо ледена.
Японската бира Кирин Ичибан е патентовала уникална технология за сервиране на драфт бира, с която бялата пяна отгоре пристига замръзнала.
Бирата не променя своя вкус, вид и качества, но чувството да отпиеш първата глътка е незаменимо. Човек веднага започва да мечтае да има такава машина. И това е абсолютно възможно, защото компанията предлага вариант за домашна употреба.
Във философията на самата марка стои здравата връзка с японската кухня. Опитахме чаша с Кирин към рамена в ресторант Shoruy Ramen (Лондон). Засега не я намираме у нас, но се надяваме скоро да се появи.
[[img:2864061]]
Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights