С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Седмица на авторската кухня, 17-23 октомври: Предястия

Бакхус
12 Октомври 2016, 12:21
Share Tweet Pin it Share
  Представяме ви предястията на всички ресторанти, включили се в "Седмица на авторската кухня" на Бакхус от 17 до 23 октомври.Разгледайте предложенията и се обадете директно в ресторанта, за да запазите своето място. Ресторант ZESTПредястиеКарпачо от лаврак, пушена змиорка, българско "Aquachile" от "Рибка", овъглен лук и сорбе от зелена ябълкаВижте цялото меню ТУКЗа резервации: 02 445 80 30
1/13 снимки в галерията Представяме ви предястията на всички ресторанти, включили се в "Седмица на авторската кухня" на Бакхус от 17 до 23 октомври.

Разгледайте предложенията и се обадете директно в ресторанта, за да запазите своето място.

Ресторант ZEST

Предястие
Карпачо от лаврак, пушена змиорка, българско "Aquachile" от "Рибка", овъглен лук и сорбе от зелена ябълка

Вижте цялото меню ТУК

За резервации:
02 445 80 30

Реклама »