С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Деймиън Хърст става ресторантьор

Марина Караконова
16 Февруари 2016, 17:58
Share Tweet Pin it Share

Деймиън Хърст, концептуалният артист, известен с акулата във формалин и с човешките черепи, инкрустирани със стотици брилянти, вече е и ресторантьор. Партньор в новия бизнес е известният готвач и бизнесмен Марк Хикс. Темата на ресторанта е аптеката. Намира се в галерията на Хърст Newport Street. Официалното му откриване е на 23 февруари.

За разлика от ексцентричния дизайн с всякакви цветни лекарства, хапчета, сиропи, капсули, опаковки и бутилчици, менюто е пределно "приземено": ризото с гъби, риба с картофки, стек, крем брюле.

Хикс е собственик и на ресторант Tramshed, в който е изложена друга композиция на Хърст във формалин – петел върху крава. Както може да се очаква, ресторантът е специализиран в стекове и ястия с пилешко.

http://www.pharmacyrestaurant.com/


Share Tweet Pin it Share
Ключови думи:  аптека, галерия, ресторант

Реклама »