Традиционният партньор на "Бакхус" при избора на най-добрия млад готвач, в рамките на конкурса Ресторант на годината, е HRC Culinary Academy, която и този път ще пресява кандидатурите.
Ако искате да се борите за титлата на "Бакхус", "Най-добър млад готвач за 2015", трябва да сте на възраст до 26 навършени години, да имате не по-малко от три години професионален опит като готвач в България или чужбина и да работите като готвач в момента.
За да се запишете за участие в конкурса, от вас очакваме:
- Актуална автобиография
- Мотивационно писмо, в което отговаряте на въпросите: "Какво ви мотивира да се включите в конкурса?"; "Как избрахте кулинарната професия и кое е най-значимото ви постижение в нея до момента?"
или
- Портфолио и/или снимки на 3 собствени ястия + кратко описание
Наградата е стипендия от 4000 EUR за обучение (по избор) в HRC Academy.
Кандидатурите изпращайте на [email protected] до 29 февруари 2016.