Преди шест години Supa Star бяха първите. Те повлякоха крак, и после сякаш изведнъж всички откриха супите в купи и голите тухлени стени. Supa Star 2 трябваше да има отдавна: ясна формула, добро изпълнение.
Едва ли ще си спомните какво е имало преди на мястото, където се помещава второто заведение Supa Star. Оригиналното пространство години наред е било обезобразявано с окачени тавани, закрити наполовина прозорци, и грозна витрина – каквито впрочем са и повечето места в момента в тази част на "Дондуков". Всичко това сега е изчезнало. Сега усещането е, че влизате тържествено в средновековен хан с тухлени стени и железни полилеи.
Чак сега ще видите и прекрасния пруски свод, и красивата арка. През 1912 г. мястото се е наричало "продавница", а в по-нови времена са се изредили кръчмата "Бай Генчо", пиано бар, хазартен клуб, място за суши.
В Supa Star 2 формулата се запазва: всеки ден от шест до девет различни супи, четири сандвича, три салати, два десерта. По-конкретно: днес може да очаквате зимна супа със свинско, пилешка, турска леща, индийска с картоф и карфиол, броколи и чедар, грах, италианска доматена.
бул. "Дондуков" 17
Понеделник – събота от 10 до 21 ч., неделя – до 19 ч.
11, 32, 04 Октомври 2016, 11:32
Фен съм на супите! Вече 6 годни продължават да са много вкусни, а от пилешката бистра давам и на детето си; когато пък е крем супа, то наистина има пасирани зеленчуци, а не нещо на прах... Сандвичите са скъпи и не ги купувам, а десертите от съседната гръцка сладкарница Костас са несравними!
+1
18, 33, 29 Януари 2016, 18:33
Хората, които стоят зад този проект, са много приятни. Но това е комай единственото положително нещо, което мога да кажа за супастар 2. Крем супите от броколи и тиква са добри, без да са забележителни, тази от леща ми се стори безвкусна, от грах - със суров такъв, останалите не съм ги пробвала още. Посредствена работа, както и на "Шишман". Впрочем там са в съседство с "Вкусотилницата" и ако не ви стиска да се омиришете на манджа, пробвайте техните супи. Супа стар са бледи ентусиасти в сравнение с тях.
Сандвичите са тотално надценени. Намазани са с някакви измислени [...]
Read the full comment пасти, които не са лоши, но отново не са впечатляващи. Следва огромно листо от маруля и неприятно съчетание като пуешко филе и бекон. Примерно.
Към персонала изпитвам смесени чувства. На касата ме обслужи кисел младеж, когото приятелката ми разпозна като "стар, невъзпитан кадър от първата супарница". Заведението беше пълно и това е радващо, явно собствениците са намерили своята ниша, но е добре да са наясно, че само с ентусиазъм не стават нещата. Трябва постоянно внимание към детайла и професионализъм, който за момента - вече шест години, тоест - им убягва. В момента, в който се появи истински добра конкуренция, ще берат сериозни ядове.
-15 +1
14, 37, 20 Януари 2016, 14:37
Супер е.
EU now have 1 GB empty space
+1
Най-четени статии // за Октомври
Реклама »