С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Новият деликатес

Бакхус
22 Ноември 2015, 18:03
Share Tweet Pin it Share

Подгответе се за това: хайвер от охлюви, поредният деликатес, който ни предлага Италия. Самите охлюви от незапомнени времена са едно от най-популярните ястия, далеч не само във Франция. Но техният хайвер е иновация. Произведен е от старт-ъп компанията La Lumaca Madonita на трима приятели в Сицилия. И тримата са с над 20 годишен опит в земеделието. Процесът с добиването на хайвер от охлюв досега е отнемал три години. Новата компания го скъсява, като променя храната на охлювите. Така се надява и чувствително да увеличи количествата му.

Традиционният хайвер е известен с рибния си вкус. Тук той е съвсем различен – землист, на трева и гъби.

Бурканче от 50 грама струва 80 евро. 

Share Tweet Pin it Share
Ключови думи:  охлюви, хайвер
1 Коментар
  • Profile preview
    izabell
    19, 47, 22 Ноември 2015, 19:47

    Изненадата е неочаквана.Вкусът на охлювите е наистина тревист.

    ! Оценка
    -1    +15

Реклама »