Да създаде авторско ястие, използвайки уникална комбинация от продукти, техники и визия, разчитайки на своя опит, усет и индивидуален стил, е вероятно най-голямото предизвикателство за всеки добър готвач. И ако успее да впечатли с него клиентите и професионалната публика, то той е един успял професионалист.
В България, разбира се, има талантливи готвачи, които и този път поеха предизикателството да се включат в "Авторска кухня" от седмица на ресторантите на "Бакхус", която ще се проведе между 1 и 7 декември. Някои от ресторантите са в "Топ 50 на ресторантите на Бакхус" през годината. Всеки от ресторантите е подготвил свое авторско меню (обедно и/или вечерно), което може да опитате в съчетание с напитките на специална цена за куверт. Ще имате възможността да се насладите на три или четири степенни менюта, тип дегустационни, в които главният готвач е вложил своята авторска интерпретация.
Инициативата цели да популяризира и разшири гурме културата в България. Това е третото издание на събитието за 2014 г.
Кои са ресторантите и какво ще предложат можете да прочетете тук.
Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
21, 20, 29 Ноември 2014, 21:20
Лекинко поогладнявам като го гледам това :)
Да живее България и българският народ.