Жоро Иванов е сред най-ярките и разпознаваеми личности в българската кулинария. Професионалист с впечатляваща биография, респектиращи знания и огромен опит в ресторанти с висока репутация, той може да си позволи да говори за храната със спокойствието и мъдростта на човек, посветил живота си на приготвянето й и разбрал нейното значение и място.
Естествено е за човек с 34 години професионален опит, 20 от които в чужбина, да иска да го предаде на свои последователи и съмишленици и това мотивира работата му в публична полза в Евро-Ток Интернационал и Евро-Ток България. Асоциацията работи за подобряване и съхраняване на българските кулинарни традиции чрез проекти като "Кулинарни региони на България", Общоевропейски ден за здравословно хранене за деца и други инициативи, свързани с детското хранене.
Жоро Иванов се присъединява към екипа на Гранд Хотел София три години след откриването му и бързо налага своя безупречен професионален стил в кулинарията - съчетание между класика и креативност, с елементи от автентичната българска кухня, но облечени в най-новите кулинарни тенденции и поднесени апетитно. Той е и двигателят на "Академия 5 звезди" към Гранд Хотел София, в която основен дял заемат курсовете по готварство и сладкарство.
БАКХУС 150 можете да намерите в специализираните вериги Inmedio и Relay, в CASAVINO, във веригите хипермаректи Кауфланд, Билла, Пикадили и Фантастико, както и в бензиностанции OMV. Списанието може да бъде купено и онлайн на bacchus.bg/150 или тук:
Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights