Албер Адриа разкри плановете си заедно с брат си Феран да отвори нов ресторант в Ибиса.
Пред списание Vanitatis Албер е заявил, че заедно с прочутия си брат работи по нов "мултидисциплинарен" проект, който се очаква да отвори в края на май 2015. Както и знаменития си предшественик "Ел були", новият ресторант ще работи шест месеца в година, ще се променя всяка година и ще приема хиляда души дневно.
Наскоро друг именит готвач Пако Ронсеро представи най-скъпото дегустационно меню в Ибиса и след изявлението на Адриа специалистите се питакт дали островът извествен с буйното си парти минало не започва да променя профила си, превръщайки се в луксозна кулинарна дестинация.
Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
23, 31, 24 Юни 2014, 23:31
Пожелавам им успех! :)
Предразсъдъците са за ограничените.
20, 31, 24 Юни 2014, 20:31
Попътен вятър!
+1
Най-четени статии // за Ноември
Реклама »