Високата кухня обича да си присвоява свежи идеи от уличната храна и да ги превръща в гурме предложения.
По отношение на хот дога моментът с настъпването на лятото е подходящ за публикуването на книгата Haute Dogs: Recipes for Delicious Hot Dogs, Buns, and Condiments.
Авторът и фотограф Ръсел Ван Краенбург предлага своите рецепти за пухкави хлебчета и свежи добавки, вдъхновени от различни краища по света, включително Япония и Южна Америка.
Освен рецепти и великолепни фотоси, книгата съдържа исторически факти и традиции, свързани с хот дога.
Изданието потвърждава предположението, че хот догът е немско-австрийският принос към световното наследство на уличната храна, след като емигрантите занасят любимите си франкфуртски наденички в Америка. От улиците на Ню Йорк тръгва глобалното разпространение на сандвича с кренвирш в хлебче, както и името, което пък се дължи на подозрения относно съдържанието на месото.
Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
21, 34, 31 Май 2014, 21:34
Изглржда вкусно...
Предразсъдъците са за ограничените.
-1
21, 26, 31 Май 2014, 21:26
@xalikarans Фазан скубан, какво значи "хот" в хот-дог? Определено п редполага ДА Е горещ.
-1 +2
20, 53, 31 Май 2014, 20:53
За истинските ценители е важно хот дога да се консумира веднага,което предполага да не е горещ и да се наложи да чакаме.
-1 +1
Най-четени статии // за Октомври
Реклама »