Всеки яде хляб, малцина обаче знаят, как именно да го направят. Този петък и събота (25-26.11) любопитните ще имат възможност да видят и опитат сами. Уроците ще се проведат пред зидана глинено-тухлена пещ в "Кабинка" - място за еко и други интересни прояви в София. Работилниците ще започват в 8.30 с кратки уроци по пещостроене и глиномачкане, след което ще има упражнения в замесването на квасен хляб от пълнозърнесто брашно. Водещите - ландшафните архитекти с кулинарни интереси Мария Станкова и Мартин Микуш - ще споделят своя опит в хлебарството. Уроците ще продължат с изготвянето на пица на жар и печени зеленчуци.
Адрес:
София
ул. Ивац Войвода 9
За записвания:
088 6503058 – Мартин
088 5731132 – Мария
[email protected]
Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
03, 52, 13 Декември 2011, 03:52
@ pontiac : разказите за работилниците в пещтта на Кабинка са изпълнени с възклицания и слюноотделящи описания.
15, 17, 28 Ноември 2011, 15:17
Искам да стана дегустатор на печива - възможно ли е?!
Най-четени статии // за Октомври
Реклама »