Най-хубавото на Коледните и Новогодишните празници е очакването им. Столичният Хилтън го прави и апетитно - от началото до края на декември хотелът ще предлага няколко интересни менюта.
Между 11.12 и 18.12 е седмицата, посветена на дивеча. Ястията ще са изготвяни от главния готвач Жан-Юбер Гарние.
Хилтън ще почете и западната традиция на Адвента, с празничен брънч през всяка една от трите недели преди Коледа. Между 12.00 и 15.30 ч на 4, 11 и 18 декември ще има жива музика, обилно меню и пенливо вино за възрастните и игри, организирани от "Wonder group", за малките.
На 25 декември, пак между 12.00 и 15.30 ч, ще се състои Коледният брънч на хотела с мултинационално меню и детски кът, а на 1 януари ресторант "Сезони" в Хилтън ще предложи и Новогодишен брънч за елегантно приключване на празненствата.
За повече информация: (02) 933 5061 и [email protected]
Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights