Осо буко с Хипноза мерло сингъл винярд 2007, Логодаж. Брюле от гъши дроб с Peter Lehmann Wildcard розе, Австралия. Мус от черни миди с левурда и Catena шардоне, Аржентина. И още - патешко магре с мед и трюфели, заса суши, сорбе от зелена ябълка с калвадос, шоколадов трюфел с мача... Това ще са част от ястията, които ще се появяват по масите на варненския ресторант DiWine по време на специална винена вечеря, замислена за края на август.
Събитието ще се състои на 20 август, а седемстепенното дегустационно меню ще бъде подготвено от осем различни готвачи, повечето от които са известни имена от българската кулинарна сцена. Сред тях са Андрей Стоилов от столичния хотел "Метрополитън", Николай Боруков от пловдивския "Фадо", суши-майсторът Петър Михалчев, Мариан Костов от хотел "Голдън бийч" в Златни пясъци, както и готвачът на DiWine Петър Йоргов. Всяко едно от ястията ще бъде придружено със специално подбрано вино.
Цената на куверта е 60 лв.
Повече подробности - на [email protected].
Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
15, 45, 11 Септември 2011, 15:45
Благодаря за статията, бил съм в ресторанта не веднъж, наистина е страхотно!
Gold Watches
19, 04, 19 Юли 2011, 19:04
Комплименти за редактора, просто искам да уточня, че вината ще бъдат 8 вида, като броиме уелкъм дринк (Mionetto Vivo Rose Spumante), както и десертното вино/порто (Graham's Fine Tawny Port). С две думи насладете се на "кулинареят разврат", специално подготвен за вас!
Най-четени статии // за Октомври
Реклама »