На интернет страницата на списанието (страницата ще е активна от 20 януари до 10 февруари 2010 г) посетителите могат да дадат своя глас. Те ще могат да посочат кой според тях е най-добрият ресторант в България - този, който отговаря на високи критерии за качество на храната, избор на вино и напитки, обслужване, обстановка, добро съотношение цена–качество, а и къде е най-силен факторът Х - удоволствието от преживяването да попаднеш в заведението и да се нахраниш в него, което е основната цел на добрия ресторант.
Ресторант на годината "Бакхус " - Aqua Panna & S.Pellegrino" е сред целогодишните инициативи на екипа на списание "Бакхус" за утвърждаване на гурме културата в България.
10, 06, 08 Септември 2010, 10:06
какъв ресторант "Бакхус" моля ви...много сте неадекватен/а..това е списание все пак..пишат глупости разбрали-недоразбрали..ужа
11, 59, 14 Март 2010, 11:59
Вчера 13 март 2010 г. имах удоволствието да посетя ресторант ,,Бакхус".Обслужването е усмихнато и много добро!Изпих чаша зелен чай с добро настроение в различна приятна атмосфера!Успех и повече клиенти на ресторант ,,Бакхус"!
21, 12, 20 Февруари 2010, 21:12
как ще се избира готвач с авторска кухня
02, 43, 19 Февруари 2010, 02:43
а къде евентуално ще бъдат публикувани евентулните награди за накои от тези които са гласували?
08, 50, 04 Февруари 2010, 08:50
Здравейте,
опитвам се, но не мога да разбера какви са ви критериите за номиниране на даден ресторант! Та това е Ресторант на Годината! Това включва мисля си, повече от вкусна храна, което разбира се е най-важното. Повода за този коментар е снощното ми посещение на Лео'с. Освен, че е сбутано и схлупено (но не чаровно като някой провансалски ресторант напр.), масите и "дизайнерските" лампи, стърчащи от тях, толкова недомислено са композирани, че сервитьорката нямаше как да ни сервира като хората, а ни остави чашите с вино в единия край, за да може да ни налее и [...]
Read the full comment после трябваше сами да си ги вземем от онзи край. Да не говорим как ни отвори виното (само хоризонталната част от фолиото, като остави стърчащи части отстрани). Апропо сервитьорки: милите толкова бяха стресирани от явно достата хора (макар че не беше пълно), че ми ставаше неудобно да я занимавам със скромните ни нужди, а и внасяше у мен част от нейния стрес. А би трябвало да се чуствам удобно и спокойно, или? Но признавам, че въпреки вътрешния стрес успяваха да са любезни и да се усмихват. Въпреки, че не знаят как се отваря вино. Когато и поисках тапата дори ме изгледа нещо като: "На тоя пък за какво му е?! Поредния хахо.". Относно цените- на пиците, предвид големината, са ок. Салатите са ми малко скъпи за тяхната категория, виното е ок. На изпроводяк бе последното разочарование, когато поискахме да ни опаковат за вкъщи остатъка от пицата. Донесоха ни я вместо в картонена кутия с логото им и тел за евентуални следващи поръчки от вкъщи, в пластмасова малка кутия, в която бяха натрупали парче по парче остатъка от нашата пица, едно върху друго, супер. И относно логото им, то е началото на нещата без ниво, първата ми асоциация беше с всяка една "пицария" за доставки в Германия, всичките имат подобно лого. Но не и тези, в които сядаш вътре и претендират за някаква класа. Положителното тук е, че пицата е наистина много вкусна и както в Италия. За мен това заведение остава като една много добра пицария, но на светлинни години от един Ресторант на Годината, пък бил той дори и в България.
11, 49, 27 Януари 2010, 11:49
Ресторант "Хемингуей" - много добра кухня и обслужване, с приятна атмосфера... Удоволствие е да го посещаваш.
22, 41, 23 Януари 2010, 22:41
Харесвам ресторант "Бакхус",защото там ме обслужват добре и се чувствам добре.Вкусната храна и напитки са на сносни за мен цени,а най-добро удоволствието от обстановката в ресторанта.
Най-четени статии // за Октомври
Реклама »
Към мобилната версия на сайта
©2001-2024 Икономедиа АД съгласно Общи условия за ползване . Политика за бисквитките . Декларация за поверителност .
Поставянето на връзки към материали в сайтовете на Икономедиа е свободно.
Сайтът е разработка на Economedia. Всички права запазени.
Действителни собственици на настоящото издание са Иво Георгиев Прокопиев и Теодор Иванов Захов.
Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
Новини: Дневник • Европа
IT: Digitalk
Развлечение: Бакхус • LIGHT
На английски: Kapital Insights