По време на кариерата си в Хилтън и други хотелиерски вериги Жан-Юбер е работил за водещи ресторанти, познава средиземноморската, латиноамериканската и ориенталската кухня.
Като главен готвач на Хилтън София Жан-Юбер ще ръководи готварския екип на ресторант "Сезони", бар "Артистс", ВИП салона, обслужването по стаите, кетъринга и кулинарните фестивали.
През периода 1983 – 1990 г. новият главен готвач ма Хилтън е работил във Франция, ОАЕ, Френска Полинезия, Абу Даби и Египет, от 1990 до 1992 г. е готвил за принцовете на Дубай в Хилтън Дубай WTC, а в средата на 90-те кариерата му го е отвела в Западна Африка – Република Бенин, после и в Джеда.
Жан-Юбер вече подготвя новите а ла карт менюта на ресторант "Сезони" и бар "Артистс", както и нова концепция за коледните и банкетни менюта на хотела. Казва, че професионалните му предпочитания са да използва натурални аромати, месни продукти и азиатски и модерни европейски похвати.
Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights