С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

"Вкусовете на Варна" приключи

Бакхус
15 Септември 2009, 17:47
Share Tweet Pin it Share

  Първият по рода си кулинарен фестивал "Вкусовете на Варна", продължил цяла седмица, завърши.

На него бяха представени над 100 вида ястия от водещи ресторанти в града като Ривиера, гранд-хотел Варна, Капитол, Акант Руж, Modus, Bodega и La Pastaria.

Любомир Стоянов, сомелиер на 2007 г., бе водещ на дегустацията на изба "Черноморско злато" – Поморие.
За състезанието след дегустация жури връчи първа награда за комплексно представяне и за единична комбинация на екипа на "Оазис", а Атанас Иванов спечели в категорията "Бренди и шоколад".




Фестивалната програма включи и семинар-дегустация на тема "Храна и вино" с водещ Стефка Свещарова – председател на Асоциацията на сомелиерите и виноценителите. На семинара бяха представени 8 вида вина от изба "Варна", "Черноморско злато", Ловико Сухиндол, винарско имение "Драгомир" и винарска изба "Стамболово", както и идеите за това, че хубавото вино може да бъде усетено само с подходящата храна.

Водещ на събитията беше Ути Бъчваров.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »