Новият главен готвач на заведението е работил няколко години в ресторант "Риночини" в Килкъни, Ирландия, преди това в хотел "Мариът" в Сейнт Луис, Мисури. Казва, че за уменията му голяма роля е изиграла съвместната му работа с готвачи като Елица Котева, Димо Димов и Таня Пръвчанова. В ресторанта на клуба може да опитате любимите му ястия - стекове, паста, терина от гъши дроб.
Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
23, 34, 12 Октомври 2009, 23:34
Илияне, Успех и много усмивки..... Благодаря за милите думи
11, 59, 30 Септември 2009, 11:59
Здравей,как да се свържа с теб
11, 56, 07 Септември 2009, 11:56
успехи,и повече клиенти!
Най-четени статии // за Октомври
Реклама »