Утре (12 март) от 14 часа ще се проведе пресконференицията, на която ще се дадат подробности около кулинарното събитие. На нея ще бъдат обявени и датите на дегустациите на бели и десертни вина от Токай и на червени от района на Сексард.
Кулинарните дни на Унгария ще се проведат в ресторант "Сезони" от 16 до 22 март. Откриването е от 19ч на 16 март (понеделник). По време на фестивала ще бъдат представени типични унгарски ястия и вина, които ще бъдат предлагани и във вечерното меню на ресторанта.
Специалитетие ще бъдат приготвени от гост готвачи, които ще пристигнат от Унгария специално за случая.
Седмицата ще завърши с брънч в неделя, 22 март.
Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights