Залагащо на качеството на съдържанието и дизайна подобно на всеки проект на издателство Montagud, то запознава професионалистите с идеите и постиженията на най-интересните шеф готвачи, с най-авангардните им техники, и дава задълбочена информация за хранителните продукти, като си е спечелило с това прякора "учебната тетрадка".
Apicius се издава вече от години във Франция и Италия, а отскоро - и в Белгия, Холандия и Съединените щати.
В първото английско издание на списанието сред шеф-готвачите, които разказват за последните си идеи, са Хестън Блументал, тримата братя Рока, Пиер Ерме и Кике Дакоста.
Списанието може да разгледате на неговия сайт: Apicius. Cuaderno de alta gastronomia.
Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights