С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Португалска кулинарна седмица започна в "Хилтън", София

Бакхус
13 Януари 2009, 17:27
Share Tweet Pin it Share

Салата от риба треска с кулис от червени чушки и див джоджен, "Буляу Пат" (крем супа от миди с кориандър), пълнена треска с наденица и коричка от царевично брашно, задушена сепия с боб, "Шеф Артур" (печено ярешко с картофено пюре и листа от ряпа със зехтин и чесън и "Душ Сантуш" (портокалов кейк) са само малка част от предложенията от иберийската страна. Към специалитетите се предлагат и португалските вина на вносителите от "Трансимпорт".

Share Tweet Pin it Share

Реклама »