С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Един ден в El Bulli

Бакхус
02 Декември 2008, 12:47
Share Tweet Pin it Share

Това едва ли някога ще стане, но все пак помечтайте, мотаейки се около полите на човека, който е успял - Феран Адриа. Новата книга, създадена от него и брат му Алберт и Жули Солер, описва всичко, което се случва в техния ресторант El Bulli, на около 170 км на север от Барселона - от химическите експерименти до заглаждането на чакъла около ресторанта.
Книгата от 600 страници съдържа много снимки, както и начините за приготвяне на 30 ястия от менюто на тризвездния ресторант, например Темпура от морски копър с шафран и крем от стриди или Бриош на пара с моцарела с аромат на роза.
www.elbulli.com

Share Tweet Pin it Share
Ключови думи:  готварство, гурме, ресторант

Реклама »