Увлечен по авангардната кухня, Димитър Павлов е почитател и последовател на Хестън Блументал - твърди, че идеите на екстравагантния британец вдъхновяват авторските му рецепти, които са изненадващи комбинации от различни традиции и стилове. Страстен и вдъхновен готвач, той използва всяка възможност да се образова и развива в модерната кулинария.
Devil's Dish се намира в столичния квартал "Лозенец", на бул. "Черни връх" 32. Освен изисканото основно меню, до края на годината ресторантът предлага специално обедно меню в часовете от 11:30 до 14:30ч и гурме вечеря през цялата седмица, а винената листа предлага над 30 отбрани вина.
Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
08, 52, 30 Март 2011, 08:52
за жалост ресторанта фалира
10, 11, 26 Май 2009, 10:11
''ДА СИ ДОБЪР ГОТВАЧ НЕ ОЗНАЧАВА ДА СИ ДОБЪР МЕНИДЖЪР,КАКТО СЕ КАЗВА ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА!!!!На тебе какво ти разбира главата от управление на ресторант.И как така сте били огранени?Вие сте шмаки!Или наистина сте актьори.За мен ресторанта е прекрасен кухнята също.
This comment has been removed by the moderator because it contained
09, 59, 16 Декември 2008, 09:59
Безкраино съм разочарована от отношението на персонала,и все повече си мисля,че това с обира е работа на някои от тях.Ако решите все пак да посетите това местенце бъдете предпазливи и не си даваите дрехите.Не се сещам кое е толкова добро в този ресторант(кухнята ли,атмосверата ли),за да си заслужава да бъдеш обран.
08, 31, 10 Декември 2008, 08:31
Храната е добра, но сигурността на гостите и техните вещи е под всякаква критика.
Аз и мои приятели бяхме нагло ограбени в този ресторант, след което ни се заяви, че ние сме група актьори, която включваше и две бебета, които изнудват бедните хорица.
ДА СИ ДОБЪР ГОТВАЧ НЕ ОЗНАЧАВА ДА СИ ДОБЪР МЕНИДЖЪР,КАКТО СЕ КАЗВА ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА!!!!
Най-четени статии // за Октомври
Реклама »