Нашумелият с работата си в "Отвъд алеята, зад шкафа" и "Крим" кулинар се върна неотдавна от Торино, където регистрира българския конвивиум на шестимата производители на крокмач. Тази храна е характерна за района на плевенските села и се приготвя от овче мляко по старинни традиция и технология - овчето мляко се възварява на водна баня. Освен че е с уникален вкус и е чудесен за салати, предястия и като студен сос, крокмачът с консистенция на майонеза е и особено полезен заради живата "сладка" бактерия lactobacillus lactis, която съдържа.
19, 07, 13 Март 2009, 19:07
страхотно местенце,много семпло и стилно,отлично приготвена храна и добре аранжирана и поднесена,ковти е че ресторанта е скътан на много забита уличка в лозенец и ако не си направиш резервация може да няма къде да паркира човек но идеални места няма.това място определено си заслужава човек да го посещава.
14, 54, 16 Февруари 2009, 14:54
страхотно местенце,много вкусна храна приготвена с много разбиране и внимание към всеки един детайл.продължавайте все така ви спечелихте нас като вечни клиенти,ще ви препоръчаме винаги и навсякъде.
13, 05, 09 Февруари 2009, 13:05
ресторант донна е малък и уютен ресторант в който се сервира изключително вкусна и много добре аранжирана храна,много приятно съм изненадана когато готвачът ни взе поръчката,като допълни че менюто е съвсем кратко за това че се сменя всяка седмица и ако някой не си е харесал нещо от менюто което той е подготвил, може да му приготви храна по-негов избор след като има желаните продукти в кухнята.сервизът има малки недостатаци но с времето ще се поправят.аз съм очарована от това уютно и много приятно място.на екипа пожелавам успех и много клиенти,определено храната и обстановката си заслужава.
21, 47, 19 Януари 2009, 21:47
skupa nikoleta ,poznavayki valyo ne6ev i podhoda mu kakto i otno6enieto mu kum hranata koqto toy predlaga moga da ti dam sledniq suvet : ne pose6tavay gurme zavedeniq sled kato konsumira6 trivialna hrana. tvorzite v kulinariqta se nujdaqt ot adekvatna publika ozenqva6ta usiliqta im.
18, 34, 03 Декември 2008, 18:34
izvinete no tozi taka nare4en restorant e pod vsqkakva kritika.personala nai naglo obsajda klientite dokato se hranqt.takova utno6enie e prosto nedopostimu.nqma da stapa tam pove4e
Най-четени статии // за Октомври
Реклама »
Към мобилната версия на сайта
©2001-2024 Икономедиа АД съгласно Общи условия за ползване . Политика за бисквитките . Декларация за поверителност .
Поставянето на връзки към материали в сайтовете на Икономедиа е свободно.
Сайтът е разработка на Economedia. Всички права запазени.
Действителни собственици на настоящото издание са Иво Георгиев Прокопиев и Теодор Иванов Захов.
Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
Новини: Дневник • Европа
IT: Digitalk
Развлечение: Бакхус • LIGHT
На английски: Kapital Insights