В края на октомври в Интер Експо и Конгресен Център - София за 8-ма поредна година се проведе международната специализирана изложба за хотелско, ресторантско и СПА оборудване и обзавеждане СИХРЕ. В рамките на изложението протече и състезание по готвене между учениците от професионалните гимназии по готварство в България. Кулинарният конкурс бе организиран от Национална асоциация ХоРеКа и "Евроток" България. Уменията си в готварството показаха четири отбора от млади готвачи. Всички те се състезаваха в няколко кръга, с идентични задачи. Оценките им бяха поставяни от доказани професионалисти в бранша като Жоро Иванов, шеф готвач на Гранд хотел София и председател на "Евроток" в България, Пеньо Иванов, шеф готвач на х-л Бест Уестърн Експо в София, Милка Русева, готвач в столичния хотел "Анел" и Робин Виляреал, преподавател в Кулинарната академия в Добрич. Водещ на събитието бе Ради Стамболов, вицепрезидент на "Евроток". В зависимост от представянето си, всички млади таланти получиха награди, осигурени от многобройните спонсори на състезанието.
Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights