С площта си от 13 000 кв.м, впечатляващият нов завод Масерия Майме край Лече вече си спечели прозвището "летището на Бриндизи". В него ще се произвежда 75% от "Тормареска" - местният, пулийски бранд на компанията. Строителството се очаква да приключи до края на годината и ще облекчи значително работата на много по-малката изба "Бока ди Лупо".
"Ние истински вярваме в потенциала на този регион и смятаме, че за да го разкрием се нуждаем от съоръжения, които са последна дума на техниката", обяснява собственикът.
Антинори произвеждат шестте вина Tormaresca от 1998 г насам. Те са основно от местните сортове в този район на Южна Италия: негроамаро, примитиво и алианико, както и от шардоне и каберне совиньон. Лозята Bocca di Lupo и Masseria Maime са разположени съответно в Castel del Monte DOC и Salento DOC.
Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights