С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Места

  • Soul Kitchen: "Храната трябва да събужда сетиватата ни"

    Марина Караконова
    снимки: Юлия Лазарова 06 Януари 2021, 14:02

    "Българинът пътува и има все по-висока кулинарна култура, става по-отворен за нови вкусове." - Бетси Щорк, собственик

    Share Tweet Pin it Share
  • ANDRé: "Забавляваме се в кухнята"

    Албена Шкодрова
    снимки: Георги Кожухаров 05 Януари 2021, 13:20

    В хаотичната реалност около пандемията продължават да избуяват ярки цветове. Един от най-видимите сред тях е ANDRé.

    Share Tweet Pin it Share
  • 33 Гастронавта: "Всяко ястие трябва да е "живо"

    Даниел Ненчев
    05 Януари 2021, 09:46

    Шеф Алфандари е вдъхновен от британеца Кийт Флойд: "Той хвърля бекони и цели зелки в тях и казва: "Масло! Много масло!"

    Share Tweet Pin it Share
  • CHEF'S: Да се наслаждаваш на храната

    Даниел Ненчев
    снимки: Георги Кожухаров 21 Декември 2020, 12:18

    Никога не съм вадил от менюто шкембе чорбата и този така популярен десерт от "българската национална кухня" - крем брюле, казва шеф Виктор Ангелов

    Share Tweet Pin it Share
  • Космос: "Амбициозният ресторант"

    Слава Стоянова
    снимки: Георги Кожухаров 15 Декември 2020, 19:32

    Гостите, които идват за първи път, ще останат изненадани от чинията си при поръчването на нещо, което звучи традиционно.

    Share Tweet Pin it Share
  • Niko'las 0/360: Това е експеримент, в който държа най-много на качеството

    Татяна Димитрова
    снимки: Георги Кожухаров 10 Декември 2020, 19:06

    "Държим адски много на продуктите, на вкуса им и на това да останем постоянни в качеството, което предлагаме."

    Share Tweet Pin it Share
  • Женски пазар идва до вратата ни със свой онлайн магазин

    Бакхус
    27 Юли 2020, 14:43

    Share Tweet Pin it Share
  • Нома 3.0: Време е за бургери

    Bacchus
    22 Май 2020, 15:42

    Share Tweet Pin it Share
  • Foodie Quartal

    Бакхус
    22 Май 2020, 15:15

    Share Tweet Pin it Share
  • Виена ще подари гастро ваучери за 40 милиона евро

    Бакхус
    18 Май 2020, 14:34

    Share Tweet Pin it Share
  • Дейвид Чанг затваря два от ресторантите си

    Бакхус
    14 Май 2020, 14:18

    Share Tweet Pin it Share
  • Ресторант от новата реалност в Амстердам

    Бакхус
    11 Май 2020, 13:17

    Share Tweet Pin it Share
  • Вилнюс се превръща в гигантско кафене

    Бакхус
    28 Април 2020, 17:22

    Share Tweet Pin it Share
  • Софийски квартален Tour de Зарезан 2020

    Бакхус
    05 Февруари 2020, 16:42

    Share Tweet Pin it Share
  • Семейство Джингарови, домашен адрес: в лозето

    Михаил Ванчев
    18 Декември 2019, 15:52

    Share Tweet Pin it Share
  • 72 часа в Истанбул

    Александър Джурджин
    24 Юли 2019, 15:00

    Share Tweet Pin it Share
  • Новите дрехи на бара

    Надя Здравкова
    03 Юли 2019, 12:45

    Share Tweet Pin it Share
  • Културният бар, който направи Варна още по-любима

    Култура Speakeasy Bar
    07 Май 2019, 11:58

    Share Tweet Pin it Share
  • Прогресивната българска кухня на шеф Георги Бойковски

    Бакхус
    26 Март 2019, 16:21

    Share Tweet Pin it Share
  • Номинациите за първия "Бар на годината Бакхус"

    Бакхус
    18 Март 2019, 08:35

    Share Tweet Pin it Share

Реклама »