С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Места

  • ОТ БРОЯ: Атински съставки с азиатско вдъхновение

    Ани Коджаиванова
    25 Май 2023, 12:25

    Гръцко-японската фюжън кухня е факт

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Към кого е гостоприемна хоспиталити сферата

    Татяна Димитрова
    16 Май 2023, 16:12

    Как се отнася браншът към хората с увреждания?

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Последните два

    Марина Караконова
    05 Май 2023, 10:38

    Шапки долу за ресторантите ветерани

    Share Tweet Pin it Share
  • Храна, гора и история с Рене и Джун

    Специален проект за Пирдоп
    30 Април 2023, 13:55

    Шеф готвачите Йошида тръгват на кулинарно пътешествие до малко познатия град Пирдоп и живописните му околности

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Международният пир в Пловдив

    Георги Куманов
    28 Април 2023, 14:11

    Поглед към заведенията с чуждестранна кухня под тепетата

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Силивряк е тук

    Андреа Пунчева
    28 Април 2023, 13:37

    Хранилището за мечти, както Мария Жекова нарича своя кулинарен проект в Родопите, посреща първи гости тази пролет

    Share Tweet Pin it Share
  • Бакхус на път: 48 часа в Солун

    Андреа Пунчева, Петър Пунчев
    26 Април 2023, 10:33

    Къде да отидете и какво да поръчате за един уикенд, прекаран с изглед към морето само на 3 часа от София

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Пролетните пазари на София - къде, какво, защо?

    Текст и снимки: Мария Жекова
    13 Април 2023, 15:02

    Обиколка из сергиите на Красно село, Римската стена и Женския пазар

    Share Tweet Pin it Share
  • Да станеш звезда още с дебюта си: безценно

    Съдържание от Mastercard
    30 Март 2023, 13:20

    Mastercard подари незабравимо гурме изживяване в Истанбул на четирима души в рамките на "Ресторант на годината"

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Малкият Париж - Прованс под тепетатa

    Съдържание от Le Petit Paris
    29 Март 2023, 11:22

    Разнообразният почерк на един пловдивски ресторант

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Пловдив, не сме те забравили

    Георги Куманов
    16 Февруари 2023, 11:37

    Айляците заобичаха да си правят густо на по поничка или на брънч

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Skye is the limit

    Текст и снимки: Гергана Ангелова
    13 Февруари 2023, 09:22

    Из шотландските вкусове и пейзажи на остров Скай

    Share Tweet Pin it Share
  • Къде е най-доброто шкембе?

    Ния Петрова
    снимки: mamuryphotography 06 Февруари 2023, 15:05

    Търсенето на #ЧревоугодноМиеНия

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Малкият-голям Санлукар

    Текст и снимки: Бойка Велинова
    02 Февруари 2023, 11:17

    В андалуското градче се пие мансания и се яде телешко шкембе с нахут

    Share Tweet Pin it Share
  • Номинациите: Авторски почерк

    Бакхус
    25 Януари 2023, 11:45

    Наградите "Ресторант на годината 2022, Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino" ще бъдат раздадени на 23 март на специална церемония

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Ах, тази "дива" сира

    Ани Коджаиванова, снимки: Драгомир Ушев
    24 Януари 2023, 10:16

    Малката винарна Via Antica в село Белица до Любимец създава тероарни, занаятчийски вина с минимална намеса

    Share Tweet Pin it Share
  • Великолепнитe 7: звездни и извън градовете

    София Павлова
    снимки: Lido 84 12 Януари 2023, 14:37

    Местата, за които си заслужава да слезете от главния път

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Кухнята на Витоша

    София Павлова
    09 Януари 2023, 11:05

    Колко вкусно може да готвят в една хижа не e въпрос, а възклицание!

    Share Tweet Pin it Share
  • Бакхус на път: Исландия за гладни приключенци

    София Павлова
    06 Януари 2023, 11:16

    Къде и какво да ядете, докато обикаляте една от най-северните точки на Европа

    Share Tweet Pin it Share
  • Нови, вкусни, любими през 2022 г.

    Бакхус
    03 Януари 2023, 14:11

    12 месеца, описани в храната и питиетата, без които можем. Но не искаме.

    Share Tweet Pin it Share

Реклама »