С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Храна

  • С опита на Емил Минев

    "Бакхус"
    01 Януари 2006, 14:30

    Придобият опит може да бъде истински оценен само когато бъде споделен. Затова и в следващите няколко броя "Бакхус" ще представи най-ценното от натрупания през годините опит на шеф-готвача Емил Минев. В кухнята и най-сръчният майстор-кулинар не би се справил, ако не разполага поне с основните и най-често използвани уреди и инструменти. Ще представим както класическите, така и по-новаторските кулинарни техники, особеностите при работата с по-капризни продукти, с които Емил Минев се е запознал по време на обучението в най-прочутите кулинарни школи. Известно е, че всички големи шеф-готвачи споделят авторски рецепти и отношението си към кулинарното изкуство от страниците на книги, които самите те създават, а "Бакхус" ще ви представя най-интересните от тях през погледа на Емил Минев. Целта на новата рубрика е даде ценна информация на професионално ниво, която да е полезна и за любителите кулинари.

    Share Tweet Pin it Share
  • Общуване по британски

    "Бакхус"
    01 Януари 2006, 14:27

    Share Tweet Pin it Share
  • Подземното съкровище на Ален Дюкас

    Любомир Бояджиев
    01 Януари 2006, 14:25

    Share Tweet Pin it Share

Реклама »