С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Храна

Мекица и кафе - От сутрин до вечер #TrapezaFest

Бакхус
17 Юни 2024, 14:46
Share Tweet Pin it Share

Заведението "Мекица и кафе" е едно от най-популярните места в София, което предлага комбинацията от традиционна българска закуска и уютна атмосфера. От откриването си през 2015 година, то бързо се утвърждава като любимо място за софиянци и туристи, привличайки ги със своите вкусни предложения и автентичен дух.

Основната тайна на вкусните мекици в "Мекица и кафе" се крие в спазването на традицията при приготвянето на тестото. Всички мекици се правят от пресни, български продукти, тестото се меси на ръка и втасва бавно. Това гарантира, че всяка мекица е пухкава, златиста и невероятно вкусна.

В "Мекица и кафе" можете да се насладите както на класическите мекици с пудра захар или сирене, така и на модерни варианти с разнообразни добавки като Nutella и банан, мед и орехи, лютеница и сирене и дори прошуто и пъпеш. За тези, които предпочитат по-здравословни опции, заведението предлага мекици с пълнозърнесто тесто или с тесто от лимец.



"Мекица и кафе" не е само заради вкусната храна, но и заради уютната атмосфера. Всяко от местата на заведението в София запазва същия приветлив и приятелски дух, където гостите могат да се отпуснат и да се насладят на домашната закуска с чаша кафе или традиционна боза.

На нашия Trapeza Fest "Мекица и кафе" ще предлагат любими вкусови комбинации върху мекици, топли баници и ароматно кафе. Очакваме ви на 29 и 30 юни в Топлоцентрала!

Share Tweet Pin it Share

Реклама »