Идеята за The Holy Smokes BBQ се оформя още през 2019 г., а зад нея стои барбекю мастърът - Йован Яневски. Той представя своето месно меню на българската кулинарна сцена, като в основата на менюто му стои автентично американско пушено барбекю, овкусено с български подправки. Сред BBQ листата им ще откриете глазирани свински ребра, сандвичи със свински уши, опушен телешки език, авторки бургери и хрупкави картофки. Една от големите гордости на шеф Яневски е възможността да мелят месото и да пълнят наденици по собствена рецепта.
Основава своята мобилната кухня и обикаля с нея по фестивали из цяла България, а към днешна дата има две локации в София, от които да си грабнете вкусно барбекю.
За Trapeza Fest Йован си е поставил за цел да използва продукти, които не са толкова популярни и по-скоро остават в периферията ни, но за които да се сещаш дни наред.
Очакваме да се видим на 29 и 30-и юни в двора на Топлоцентрала!
Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights