С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Храна

The Holy Smokes - Да си оближеш пръстите #TrapezaFest

Бакхус
10 Юни 2024, 17:39
Share Tweet Pin it Share

Идеята за The Holy Smokes BBQ се оформя още през 2019 г., а зад нея стои барбекю мастърът - Йован Яневски. Той представя своето месно меню на българската кулинарна сцена, като в основата на менюто му стои автентично американско пушено барбекю, овкусено с български подправки. Сред BBQ листата им ще откриете глазирани свински ребра, сандвичи със свински уши, опушен телешки език, авторки бургери и хрупкави картофки. Една от големите гордости на шеф Яневски е възможността да мелят месото и да пълнят наденици по собствена рецепта.

Основава своята мобилната кухня и обикаля с нея по фестивали из цяла България, а към днешна дата има две локации в София, от които да си грабнете вкусно барбекю.

За Trapeza Fest Йован си е поставил за цел да използва продукти, които не са толкова популярни и по-скоро остават в периферията ни, но за които да се сещаш дни наред.

Очакваме да се видим на 29 и 30-и юни в двора на Топлоцентрала!

Share Tweet Pin it Share

Реклама »