С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Храна

"Тиган"- ът на Капана #TrapezaFest

Бакхус
04 Юни 2024, 17:40
Share Tweet Pin it Share

Палачинкарница "Тиган" в Пловдив, разположена в сърцето на артистичния квартал Капана, привлича посетителите с богатото си разнообразие от домашно приготвени палачинки и гофрети. Менюто им включва множество солени и сладки предложения, всички приготвени на място с подбрани качествени и пресни продукти. Този ангажимент към висококачествените съставки се отразява в вкуса на всяко ястие, което предлагат.



"Тиган" се радва на заслужено признание от доволните си клиенти. Тяхната привързаност към традиционните рецепти и уютната атмосфера прави това място особено привлекателно. Палачинките на "Тиган" често се сравняват с тези, които баба ви би приготвила - ухаещи на масло и съвършено вкусни. Освен класическите палачинки, "Тиган" предлага и разнообразие от гофрети, които също не остават незабелязани. Ароматното еспресо, сервирано в палачинкарницата, допълва идеално всяко хапване, а за любителите на свежите напитки, в менюто се включват и тонизиращи фрешове и смутита.

Със своята комбинация от традиция и иновация, "Тиган" е успял да създаде място, което привлича както местни жители, така и туристи, търсещи истинско кулинарно удоволствие в Пловдив.



На предстоящния фестивал на Бакхус - Trapeza Fest, който ще се състои на 29 и 30 юни в двора на Топлоцентрала, "Тиган" ще представят меню с палачинки и гофрети с добавки и топинги по твой избор.

Очакваме Ви!

Share Tweet Pin it Share
Коментар
  • Profile preview
    безпартиен
    15, 00, 08 Юни 2024, 15:00

    Не знам дали е веган, но със сигурност е реклама. Баба ми точно такива не е правила, както и твоята не е. :)

    dailapa.dog.bg

    !
  • Profile preview
    quantumfoam
    10, 20, 06 Юни 2024, 10:20

    Тава веган ле е ?

    ╒╩╦═╬►○‼▲‼○◄╬═╦╩╕ Unconsensual consent is not a consent at all ..!. .!..

    !

Реклама »