1/7 снимки в галерията
Месец април завърши с едно звездно кулинарно преживяване, което събра талантите на двама шеф-готвача - шеф Марко Стабиле (
ресторант Ora d’Aria (една звезда Мишлен) и шеф Андре Токев (
ресторант ANDRè). Поводът беше организираната от Аcqua Panna & S. Pellegrino
вечеря, която срещна кухните на Тоскана и България в една незабравима фюжън вечеря, част от редица сходни събития по света, които целят да разширяват кулинарните хоризонти.
Шеф Марко Стабиле е известен със своята експериментаторска кухня, в сърцето на която стои кулинарното наследство на Тоскана. Той залага на нови и непознати техники, с които разчупва традиционните стереотипи на готвене и чрез съчетаването им с качествени локални продукти, създава един уникален новаторски стил на готвене, заради който е признат за един от най-добрите италиански шеф-готвачи.
В галерията ни може да видите снимки от ястията на шеф Стабиле и какво разказа той за Бакхус в следващото блиц-интервю.
Фотографии: Людмила Мусатова
13, 07, 15 Май 2018, 13:07
ОжасТ