С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Шеф Марко Стабиле: модерното лице на тосканските традиции

Снимки: Людмила Мусатова
10 Май 2018, 12:56
Share Tweet Pin it Share
  Месец април завърши с едно звездно кулинарно преживяване, което събра талантите на двама шеф-готвача - шеф Марко Стабиле (ресторант Ora d’Aria (една звезда Мишлен) и шеф Андре Токев (ресторант ANDRè). Поводът беше организираната от Аcqua Panna & S. Pellegrino вечеря, която срещна кухните на Тоскана и България в една незабравима фюжън вечеря, част от редица сходни събития по света, които целят да разширяват кулинарните хоризонти.Шеф Марко Стабиле е известен със своята експериментаторска кухня, в сърцето на която стои кулинарното наследство на Тоскана. Той залага на нови и непознати техники, с които разчупва традиционните стереотипи на готвене и чрез съчетаването им с качествени локални продукти, създава един уникален новаторски стил на готвене, заради който е признат за един от най-добрите италиански шеф-готвачи.В галерията ни може да видите снимки от ястията на шеф Стабиле и какво разказа той за Бакхус в следващото блиц-интервю.Фотографии: Людмила Мусатова
1/7 снимки в галерията Месец април завърши с едно звездно кулинарно преживяване, което събра талантите на двама шеф-готвача - шеф Марко Стабиле (ресторант Ora d’Aria (една звезда Мишлен) и шеф Андре Токев (ресторант ANDRè). Поводът беше организираната от Аcqua Panna & S. Pellegrino вечеря, която срещна кухните на Тоскана и България в една незабравима фюжън вечеря, част от редица сходни събития по света, които целят да разширяват кулинарните хоризонти.

Шеф Марко Стабиле е известен със своята експериментаторска кухня, в сърцето на която стои кулинарното наследство на Тоскана. Той залага на нови и непознати техники, с които разчупва традиционните стереотипи на готвене и чрез съчетаването им с качествени локални продукти, създава един уникален новаторски стил на готвене, заради който е признат за един от най-добрите италиански шеф-готвачи.

В галерията ни може да видите снимки от ястията на шеф Стабиле и какво разказа той за Бакхус в следващото блиц-интервю.

Фотографии: Людмила Мусатова

Реклама »