Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
На 95 г. той беше най-възрастният японски барман, а неговият коктейл Yukiguni е наследството му
Фотограф, победител в последния сезон на състезанието MasterChef и вдъхновител - запознаваме ви с Мария Жекова
Погледнем ли днешната тосканска кухня, неминуемо ще открием храни от декамеронските истории на Бокачо.
Dieci в село Девино е отворен само 2 месеца и вече е забелязан от екипа на Michelin. Разговор за звездите в кухнята – и в хубавия, и в другия смисъл
Щом сме в Мексико, ключовите думи са "люто", "сладко", "солено". От всичко по много!
В "Афродита" на чилийската писателка има меко казано причудливи рецепти: "Варено за оргии" и "Възбудителното блюдо на леля Бургел"
На гости на крафт пивоварната, патентовала "винената бира" - Hills Micro Brewery
"1 фунт бифтек и 1/2 л горчива бира на всеки 6 часа. 1 разходка от 10 мили всяка сутрин": част от рецептата против чернодробни болежки на големия автор
Този месец в рубриката "Артишок и зехтин с Анна Петкова": среща с маслиново дърво на 3200 г. и що е то "Нов свят" при зехтина
Той е лекар-енолог. И "пациентите" му са особени. Професор д-р Георги Мичев лекува винарски изби, парализирани от фалит.
Човекът, промернил модерната история и поставил САЩ на световната винена карта, почина в дома си на 80-годишна възраст.