Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Не само чашата, но и чинията следва винаги да е наполовина пълна. Разговор със 7 заведения по повод COVID мерките и бъдещето на сектора.
На какво с най-голямо удоволствие би се отдал потъналият в нищоправене в Пловдив човек? На пиене на коктейли, разбира се!
Един от стълбовете на френската литература, той стига дотам, че създава свой собствен "раблезиански език".
Откривателят на нови концепции подготви специално гурме меню, за да изпита уменията на кандидатa за су-шеф, интелигентния грил Tefal OptiGrill Elite
На 95 г. той беше най-възрастният японски барман, а неговият коктейл Yukiguni е наследството му
Фотограф, победител в последния сезон на състезанието MasterChef и вдъхновител - запознаваме ви с Мария Жекова
Погледнем ли днешната тосканска кухня, неминуемо ще открием храни от декамеронските истории на Бокачо.
Dieci в село Девино е отворен само 2 месеца и вече е забелязан от екипа на Michelin. Разговор за звездите в кухнята – и в хубавия, и в другия смисъл
Щом сме в Мексико, ключовите думи са "люто", "сладко", "солено". От всичко по много!
В "Афродита" на чилийската писателка има меко казано причудливи рецепти: "Варено за оргии" и "Възбудителното блюдо на леля Бургел"
На гости на крафт пивоварната, патентовала "винената бира" - Hills Micro Brewery
"1 фунт бифтек и 1/2 л горчива бира на всеки 6 часа. 1 разходка от 10 мили всяка сутрин": част от рецептата против чернодробни болежки на големия автор
Този месец в рубриката "Артишок и зехтин с Анна Петкова": среща с маслиново дърво на 3200 г. и що е то "Нов свят" при зехтина
Той е лекар-енолог. И "пациентите" му са особени. Професор д-р Георги Мичев лекува винарски изби, парализирани от фалит.
Човекът, промернил модерната история и поставил САЩ на световната винена карта, почина в дома си на 80-годишна възраст.