С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Хора

  • #БакхусПосланик: Мария Жекова

    Бакхус
    20 Декември 2022, 13:30

    Ние сме това, което ядем, пием и четем

    Share Tweet Pin it Share
  • #БакхусПосланик: Рене и Джун Йошида

    Бакхус
    20 Декември 2022, 11:59

    Ние сме това, което ядем, пием и четем

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Най-сладкият начин да започнеш новата година

    Съдържание за Mastercard
    20 Декември 2022, 10:59

    Как и защо Мария Жекова стана пчеларка пред очите на България

    Share Tweet Pin it Share
  • #БакхусПосланик: Кристина Маркова

    Бакхус
    18 Декември 2022, 09:52

    Ние сме това, което ядем, пием и четем

    Share Tweet Pin it Share
  • #БакхусПосланик: Емилия Стоева

    Бакхус
    16 Декември 2022, 16:36

    Ние сме това, което ядем, пием и четем

    Share Tweet Pin it Share
  • #БакхусПосланик: Деница Петков

    Бакхус
    16 Декември 2022, 09:00

    Ние сме това, което ядем, пием и четем

    Share Tweet Pin it Share
  • #БакхусПосланик: Георги Тошев

    Бакхус
    11 Декември 2022, 18:24

    Ние сме това, което ядем, пием и четем

    Share Tweet Pin it Share
  • #БакхусПосланик: Александър Таралежков

    Бакхус
    11 Декември 2022, 18:23

    Нов проект, който обединява съмишленици на идеята, че ние сме това, което ядем, пием и четем

    Share Tweet Pin it Share
  • Големите творци и храната: Франсис Скот Фицджералд

    Владислав Христов
    снимки: Girl with red hair, Unsplash 28 Ноември 2022, 16:04

    Разходка до епохата на "изгубеното поколение" сред нощни партита, Сотерн, шампанско, печени бутове, прасенца и пуйки

    Share Tweet Pin it Share
  • Големите творци и храната: А. П. Чехов

    Владислав Христов
    снимки: Shutterstock 24 Октомври 2022, 09:24

    Класикът на руската литература ще ни пренесе в дворянските времена, ще ни замирише на печена пуйка и мариновани вишни...

    Share Tweet Pin it Share
  • Георги Тошев и Johnnie Walker: Не говори. Действай.

    Съдържание от Johnnie Walker
    20 Октомври 2022, 10:14

    Среща на журналиста и продуцент със световния уиски бранд

    Share Tweet Pin it Share
  • Студентски живот: 100 чаши вино на семестър

    Михаил Ванчев
    снимки: Maksym Kaharlytskyi, Unsplash 11 Октомври 2022, 14:42

    Има ли излишък от винопроизводители в България

    Share Tweet Pin it Share
  • Най-добрите винени листи в България говорят: The Sea Terrace

    София Павлова
    07 Октомври 2022, 18:02

    Разговаряме с варненски ресторант, носител на наградата "Винена листа и напитки"

    Share Tweet Pin it Share
  • Големите творци и храната: П. Г. Удхаус

    Владислав Христов
    снимки: Wikimedia Commons 25 Септември 2022, 18:56

    Нека видим в какви кулинарни каши ще се забъркат икономът Джийвс и аристократът Бъртрам Устър

    Share Tweet Pin it Share
  • Най-добрите винени листи в България говорят: aEstivum

    Андреа Пунчева
    20 Септември 2022, 14:11

    Александър Скорчев разказва как се е променило менюто с напитките им, откакто ресторантът спечели награда от "Бакхус"

    Share Tweet Pin it Share
  • Най-добрите винените листи в България говорят: Космос

    Андреа Пунчева
    16 Септември 2022, 17:35

    Екипът поглежда как се е променило менюто с напитките им, откакто ресторантът спечели награда от "Бакхус" през 2021 г.

    Share Tweet Pin it Share
  • Как пият уискито и джина си кралските особи?

    Гергана Ангелова, Българска уиски академия
    снимки: Samuel Regan-Asante, Unsplash 15 Септември 2022, 17:07

    .... и не само. Разказ за питиетата, предпочитани от политици, писатели и поп икони

    Share Tweet Pin it Share
  • Най-добрите винените листи в България говорят: Niko'las 0/360

    Андреа Пунчева
    снимки: Лияна Вагнер 14 Септември 2022, 10:37

    Галина Виденова и Цветомир Николов разказват как се е променило менюто с напитките им, откакто ресторантът спечели награда от "Бакхус"

    Share Tweet Pin it Share
  • От броя: РОМантичен сезон

    Петра Димитрова
    26 Август 2022, 12:42

    Ромът става все по-голяма категория заради своето разнообразие и всесезонност - тъкмо в това е и чарът му

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Шеф Фатих Тутак и гастрономическият флирт

    София Павлова
    снимки: Turk by Fatih Tutak 08 Август 2022, 14:49

    Чудовищният истанбулски трафик не може да спре гладен журналист, устремен към един от най-добрите ресторанти в света

    Share Tweet Pin it Share

Реклама »