Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
На Young Chef Olympiad 2023 в Индия ще участва ученик на кулинарната академия HRC
Ние сме това, което ядем, пием и четем
3 празнични ястия, вдъхновени от три вида ориз
Ние сме това, което ядем, пием и четем
Ние сме това, което ядем, пием и четем
Ние сме това, което ядем, пием и четем
Как и защо Мария Жекова стана пчеларка пред очите на България
Ние сме това, което ядем, пием и четем
Ние сме това, което ядем, пием и четем
Ние сме това, което ядем, пием и четем
Ние сме това, което ядем, пием и четем
Нов проект, който обединява съмишленици на идеята, че ние сме това, което ядем, пием и четем
Разходка до епохата на "изгубеното поколение" сред нощни партита, Сотерн, шампанско, печени бутове, прасенца и пуйки
Класикът на руската литература ще ни пренесе в дворянските времена, ще ни замирише на печена пуйка и мариновани вишни...
Среща на журналиста и продуцент със световния уиски бранд
Има ли излишък от винопроизводители в България
Разговаряме с варненски ресторант, носител на наградата "Винена листа и напитки"
Нека видим в какви кулинарни каши ще се забъркат икономът Джийвс и аристократът Бъртрам Устър
Александър Скорчев разказва как се е променило менюто с напитките им, откакто ресторантът спечели награда от "Бакхус"
Екипът поглежда как се е променило менюто с напитките им, откакто ресторантът спечели награда от "Бакхус" през 2021 г.