С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Хора

  • Българин отново на световната олимпиада за млади готвачи

    Бакхус
    17 Януари 2023, 07:13

    На Young Chef Olympiad 2023 в Индия ще участва ученик на кулинарната академия HRC

    Share Tweet Pin it Share
  • #БакхусПосланик: Филип Спасов

    Бакхус
    22 Декември 2022, 14:30

    Ние сме това, което ядем, пием и четем

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Любимите рецепти на шеф Силвена Роу

    Съдържание от Krina
    21 Декември 2022, 11:16

    3 празнични ястия, вдъхновени от три вида ориз

    Share Tweet Pin it Share
  • #БакхусПосланик: Радостина Ганева

    Бакхус
    21 Декември 2022, 10:54

    Ние сме това, което ядем, пием и четем

    Share Tweet Pin it Share
  • #БакхусПосланик: Мария Жекова

    Бакхус
    20 Декември 2022, 13:30

    Ние сме това, което ядем, пием и четем

    Share Tweet Pin it Share
  • #БакхусПосланик: Рене и Джун Йошида

    Бакхус
    20 Декември 2022, 11:59

    Ние сме това, което ядем, пием и четем

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Най-сладкият начин да започнеш новата година

    Съдържание за Mastercard
    20 Декември 2022, 10:59

    Как и защо Мария Жекова стана пчеларка пред очите на България

    Share Tweet Pin it Share
  • #БакхусПосланик: Кристина Маркова

    Бакхус
    18 Декември 2022, 09:52

    Ние сме това, което ядем, пием и четем

    Share Tweet Pin it Share
  • #БакхусПосланик: Емилия Стоева

    Бакхус
    16 Декември 2022, 16:36

    Ние сме това, което ядем, пием и четем

    Share Tweet Pin it Share
  • #БакхусПосланик: Деница Петков

    Бакхус
    16 Декември 2022, 09:00

    Ние сме това, което ядем, пием и четем

    Share Tweet Pin it Share
  • #БакхусПосланик: Георги Тошев

    Бакхус
    11 Декември 2022, 18:24

    Ние сме това, което ядем, пием и четем

    Share Tweet Pin it Share
  • #БакхусПосланик: Александър Таралежков

    Бакхус
    11 Декември 2022, 18:23

    Нов проект, който обединява съмишленици на идеята, че ние сме това, което ядем, пием и четем

    Share Tweet Pin it Share
  • Големите творци и храната: Франсис Скот Фицджералд

    Владислав Христов
    снимки: Girl with red hair, Unsplash 28 Ноември 2022, 16:04

    Разходка до епохата на "изгубеното поколение" сред нощни партита, Сотерн, шампанско, печени бутове, прасенца и пуйки

    Share Tweet Pin it Share
  • Големите творци и храната: А. П. Чехов

    Владислав Христов
    снимки: Engin Akyurt, Pixabay 24 Октомври 2022, 09:24

    Класикът на руската литература ще ни пренесе в дворянските времена, ще ни замирише на печена пуйка и мариновани вишни...

    Share Tweet Pin it Share
  • Георги Тошев и Johnnie Walker: Не говори. Действай.

    Съдържание от Johnnie Walker
    20 Октомври 2022, 10:14

    Среща на журналиста и продуцент със световния уиски бранд

    Share Tweet Pin it Share
  • Студентски живот: 100 чаши вино на семестър

    Михаил Ванчев
    снимки: Maksym Kaharlytskyi, Unsplash 11 Октомври 2022, 14:42

    Има ли излишък от винопроизводители в България

    Share Tweet Pin it Share
  • Най-добрите винени листи в България говорят: The Sea Terrace

    София Павлова
    07 Октомври 2022, 18:02

    Разговаряме с варненски ресторант, носител на наградата "Винена листа и напитки"

    Share Tweet Pin it Share
  • Големите творци и храната: П. Г. Удхаус

    Владислав Христов
    снимки: Wikimedia Commons 25 Септември 2022, 18:56

    Нека видим в какви кулинарни каши ще се забъркат икономът Джийвс и аристократът Бъртрам Устър

    Share Tweet Pin it Share
  • Най-добрите винени листи в България говорят: aEstivum

    Андреа Пунчева
    20 Септември 2022, 14:11

    Александър Скорчев разказва как се е променило менюто с напитките им, откакто ресторантът спечели награда от "Бакхус"

    Share Tweet Pin it Share
  • Най-добрите винените листи в България говорят: Космос

    Андреа Пунчева
    16 Септември 2022, 17:35

    Екипът поглежда как се е променило менюто с напитките им, откакто ресторантът спечели награда от "Бакхус" през 2021 г.

    Share Tweet Pin it Share

Реклама »