Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Главните готвачи на 3 български ресторанта бяха приети в една от най-престижните организации в Европа
Древен Рим, Нерон е на власт, време на жестокости, разгул и постоянни пировe. Богатите преяждат с езиците от фламинго, скакалци в мед, риби и месо. С талантливото си перо класикът на полската литература Хенрик Сенкевич описва до какво ще доведе всичко това.
Първият шеф-инструктор в България, сертифициран от WACS да преподава кулинарни устойчиви практики
Защо японското говеждо е толкова специално ни разказват двама шеф-готвачи
България може да се похвали с една от първите готварски книги в Европа, написана от него и издадена в Цариград през 1870 г..
Интервю с Даниел Бачорски за значението на чистотата в истински добрите ресторанти
Трикове за посрещане на следващата сутрин, изпитани на личен гръб и глава
Окхий Юн и кулинарните обичаи на Източна Азия
Хранилището за мечти, както Мария Жекова нарича своя кулинарен проект в Родопите, посреща първи гости тази пролет
Без типажи като бай Ганьо родната класика нямаше да бъде толкова живописна и натурална
Миксолозите Аманда и Пиерсандро от норвежкия бар, част от списъка World's 50 Best, "превзеха" 5L за една специална вечер
Майсторът на социалната сатира ни разкрива какви са били хранителните навици на американците в началото на XX век
Какво може да научи градската мишка от полската?
Kласикът на американската литература ни повежда на околосветски пикник изпълнен с много обрати и кулинарни открития
Кулинарните традиции на Хадрамаут със Сара Алкаф
На Young Chef Olympiad 2023 в Индия ще участва ученик на кулинарната академия HRC
Ние сме това, което ядем, пием и четем
3 празнични ястия, вдъхновени от три вида ориз
Ние сме това, което ядем, пием и четем