С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Хора

  • По-близо до "звездата": aEstivum, Космос и ONA влизат в JRE

    Бакхус
    09 Август 2023, 11:01

    Главните готвачи на 3 български ресторанта бяха приети в една от най-престижните организации в Европа

    Share Tweet Pin it Share
  • Големите творци и храната: Хенрик Сенкевич

    Владислав Христов
    снимки: Mark König, Unsplash 17 Юли 2023, 09:57

    Древен Рим, Нерон е на власт, време на жестокости, разгул и постоянни пировe. Богатите преяждат с езиците от фламинго, скакалци в мед, риби и месо. С талантливото си перо класикът на полската литература Хенрик Сенкевич описва до какво ще доведе всичко това.

    Share Tweet Pin it Share
  • Шеф Виктория Балтутите е сред лекторите на Бакхус GourmEAT the future

    Бакхус
    19 Юни 2023, 13:04

    Първият шеф-инструктор в България, сертифициран от WACS да преподава кулинарни устойчиви практики

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Wagyu в 3 гледни точки, част II

    Андреа Пунчева, София Павлова
    02 Юни 2023, 10:44

    Защо японското говеждо е толкова специално ни разказват двама шеф-готвачи

    Share Tweet Pin it Share
  • Големите творци и храната: Петко Р. Славейков

    Владислав Христов
    25 Май 2023, 10:35

    България може да се похвали с една от първите готварски книги в Европа, написана от него и издадена в Цариград през 1870 г..

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Не е срамно да си чистач

    София Павлова
    23 Май 2023, 12:57

    Интервю с Даниел Бачорски за значението на чистотата в истински добрите ресторанти

    Share Tweet Pin it Share
  • Чревоугодно ми е Ния: махмур...лек

    Ния Петрова
    снимки: mamuryphotography 15 Май 2023, 12:15

    Трикове за посрещане на следващата сутрин, изпитани на личен гръб и глава

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Мигранти с таланти представят корейска седмица

    Текст: Бистра Иванова, снимки: Стефан Сучев
    09 Май 2023, 11:34

    Окхий Юн и кулинарните обичаи на Източна Азия

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Силивряк е тук

    Андреа Пунчева
    28 Април 2023, 13:37

    Хранилището за мечти, както Мария Жекова нарича своя кулинарен проект в Родопите, посреща първи гости тази пролет

    Share Tweet Pin it Share
  • Големите творци и храната: Алеко Константинов

    Владислав Христов
    снимки: Shutterstock 24 Април 2023, 10:15

    Без типажи като бай Ганьо родната класика нямаше да бъде толкова живописна и натурална

    Share Tweet Pin it Share
  • Himkok в София: когато №43 в света ти прави коктейли

    Андреа Пунчева
    06 Април 2023, 13:20

    Миксолозите Аманда и Пиерсандро от норвежкия бар, част от списъка World's 50 Best, "превзеха" 5L за една специална вечер

    Share Tweet Pin it Share
  • Големите творци и храната: О. Хенри

    Владислав Христов
    снимки: Unsplash 27 Март 2023, 17:03

    Майсторът на социалната сатира ни разкрива какви са били хранителните навици на американците в началото на XX век

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Бизнес на чист въздух

    София Павлова
    снимки: Личен архив 24 Февруари 2023, 17:13

    Какво може да научи градската мишка от полската?

    Share Tweet Pin it Share
  • Големите творци и храната: Марк Твен

    Владислав Христов
    снимки: Корабът 22 Февруари 2023, 13:02

    Kласикът на американската литература ни повежда на околосветски пикник изпълнен с много обрати и кулинарни открития

    Share Tweet Pin it Share
  • Мигранти с таланти представят: йеменска кухня, част II

    Текст: Искра Янкова, Снимки: Стефан Сучев
    31 Януари 2023, 12:12

    Кулинарните традиции на Хадрамаут със Сара Алкаф

    Share Tweet Pin it Share
  • Големите творци и храната: Александър Дюма-баща

    Владислав Христов
    17 Януари 2023, 15:01

    Share Tweet Pin it Share
  • Българин отново на световната олимпиада за млади готвачи

    Бакхус
    17 Януари 2023, 07:13

    На Young Chef Olympiad 2023 в Индия ще участва ученик на кулинарната академия HRC

    Share Tweet Pin it Share
  • #БакхусПосланик: Филип Спасов

    Бакхус
    22 Декември 2022, 14:30

    Ние сме това, което ядем, пием и четем

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Любимите рецепти на шеф Силвена Роу

    Съдържание от Krina
    21 Декември 2022, 11:16

    3 празнични ястия, вдъхновени от три вида ориз

    Share Tweet Pin it Share
  • #БакхусПосланик: Радостина Ганева

    Бакхус
    21 Декември 2022, 10:54

    Ние сме това, което ядем, пием и четем

    Share Tweet Pin it Share

Реклама »