Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Взелият наградата "Ресторант на годината" на "Бакхус" за 2023 г. покорява нови кулинарни хоризонти
Зад двуметровия исполин всъщност се крие един голям червоугодник. Тръгваме по стъпките на прословутия му герой, бонвивана чичо Осуалд.
Борбата с рак на Любомир Чонос от Kanaal обедини хиляди из целия бранш и продължава
Шефовете Карс ван Велхем от De Saffraan и Марко Карелсе от Villa La Ruche в интервю специално за "Бакхус"
Лесни карибски рецепти, които лесно могат да се приготвят с налични у нас продукти
Нейни автори са кулинарният фотограф Илиан Илиев и шеф-готвачите Милен Златев и Милен Панев
На 7 ноември в ресторант Talents творят 6 забележителни шеф-готвачи с 6 различни философии, обединени от HRC Culinary Academy
Надникваме в страниците на "Вино от глухарчета" - един от най-поетичните романи на нашето съвремие
Няколко оригинални рецепти, които да пробвате сами
Ерик Леруж и Десислав Вълканов от малкия френско-български винен проект правят смели натурални вина
336 страници, посветени на забравеното поколение и неговата мъдрост в кухнята
За растителните алтернативи, нови приложения на добре познати съставки и ползите от диета без животински продукти
Това е новата вълна посланици на добрия вкус, те се включват към вече съществуващите десетима.
Това е новата вълна посланици на добрия вкус, те се включват към вече съществуващите десетима.
Това е новата вълна посланици на добрия вкус, те се включват към вече съществуващите десетима.
Това е новата вълна посланици на добрия вкус, те се включват към вече съществуващите десетима.
Никол Алтман и почитта към мултикултурното минало на континента
Винените журналисти на Бакхус със своите лични мнения и препоръки
Задава се нова вълна посланици на добрия вкус, те се включват към вече съществуващите десетима.
Задава се нова вълна посланици на добрия вкус, те се включват към вече съществуващите десетима.