Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Разказ за малко, но помислено земеделие, настояще и минало, ревен и аспержи на наша земя.
Кой пази историята на кулинарията и гастрономията по нашите земи? Разказ с много герои
Ликьорът от хинап на Драгомир Драганов е натурален, бутиков, занаятчийски и няма еквивалент по света
Две грузински рецепти, които може да направите и в домашни условия
Среща с един писател, за който храната не е само основна тема в творчеството, а начин на живот
Запознайте се с петия готвач на предстоящата церемония Ресторант на годината 2023 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino
Запознайте се с четвъртия готвач на предстоящата церемония Ресторант на годината 2023 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino
Мауро Махджуб, които е направил милиони чаши от легендарния коктейл, бе в София и даде интервю специално за "Бакхус"
Запознайте се с третия готвач на предстоящата церемония Ресторант на годината 2023 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino
Запознайте се с втория готвач на предстоящата церемония Ресторант на годината 2023 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino
Запознайте се с първия готвач на предстоящата церемония Ресторант на годината 2023 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino
В "Яж, моли се и обичай" сме поведени на пътешествие през Италия, Индия и Индонезия и удоволствието от добрата храна
Високи градуси през студената зима
Махса Нураи разказва и показва кулинарното богатство на родината си
Сгрейте се през зимата с тези претворени познати напитки
От ценните случаи, в които приятелството води до вкусни резултати с награди от световна величина