1/2 снимки в галерията
Зад кулинарната концепция на
L'Instant Boutique & Catering стоят Антоан Верест и съпругата му Карин. Тяхното желание е да покажат най-доброто от френската гастрономия, като предлагат приятелско и професионално обслужване и използват внимателно подбрани локални и сезонни продукти. До преди три години това се случваше в едноименния ресторант, а от 2017 насам приготвените деликатеси в тяхната кухня пътуват всеки ден към семейни събирания, специални вечери, коктейли, партита, сватби и за трети път на наш фестивал.
Специалното отношения и професионалните кулинарни умения могат да се усетят във всяка хапка, която е създадена от ръцете на шеф Антоан Верест.
Благодарим им, че продължават да правят София едно по-вкусно място.
Вижте какво ще предлагат на първия Бакхус Fish Fest в следващата снимка >>>
Всичко за Бакхус FishFest вижте тук.Научавайте новостите за събитието във Facebook.КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН >>>